Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Πρώτη μεταγραφή για τον Α.Ο.Σουφλαρίων ο Νίκος Τσιανάκας.


Τα Σουφλάρια  ανακοίνωσαν τη συνεργασία με τον 19χρονο νεαρό guard Νικόλαο Τσιανάκα. Ο παίκτης , με ύψος 1.80 , ξεκίνησε απο την ομάδα των Πελασγών Καλυβίων ενώ την χρονιά που τελείωσε αγωνιζόταν με την ομάδα των Μάγων.

Γ.Σ.Φαλάνης : Λύση συνεργασίας με Ζυγγελόπουλο - Παπαθανασίου - Χατζηαθανασιάδη


Ο Γ.Σ.Φαλάνης με ανακοίνωσή του εκανε γνωστη τη λήξη της συνεργασίας με τους προπονητές Αχιλλέα Ζυγγελόπουλο , Ανδρέα Παπαθανασίου και Δωροθέα Χατζηαθανασιάδη.

Αίολος - Trikala F.B.A (Παμπαίδων Τρικάλων)

Ακόμα μια νίκη για τον Αίολο , που σε ένα  καλό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες, επικράτησε σήμερα στο Δημοτικό κλειστό  του Trikala F.B.A για το πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΣΚΑΘ.

Στηρίζουν τον σύλλογο "Φλόγα" οι κορασίδες των Τιτάνων Παλαμά


Με σύμμαχο τη Φλόγα θα ταξιδέψουν οι κορασίδες των Τιτάνων Παλαμά στη Β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 15-19 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Γενική Προκήρυξη πρωταθλήμάτων ΕΟΚ, Αγωνιστικής περιόδου 2019-2020


Η  ΕΟΚ ανακοίνωσε την γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων της για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 .

Φωτορεπορτάζ και video από τον φιλικό αγώνα Εθνική Εφήβων-Ψυχικό με συμμετοχή του Τηλέμαχου Βησσαρίου.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με το Ψυχικό έδωσε η Εθνική Εφήβων U19, η οποία θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη, στην οποία συμμετέχει και ο Τηλέμαχος Βησσαρίου.

Στη 3η θέση των σκόρερ της Β' Εθνικής (Βόρειος όμιλος) ο Σωτήρης Γκιουλέκας, στην 5η ο Μιχάλης Φρουσκλιάς.

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Β' Εθνική , πρώτος σκόρερ στον Βόρειο όμιλο αναδείχθηκε ο Ευθύμης Κοθράς με 604 πόντους ενώ στην δεύτερη θέση είναι ο Σωτήρης Καραποστόλου του Ανατόλια με 589 και στην τρίτη θέση ο Σωτήρης Γκιουλέκας του Γ.Σ.Φαρσάλων με 577 πόντους.

Στις 19/6 η τελετή λήξης του B.C.VOLOS


Η ομάδα του BCVOLOS για ακόμη μια χρονιά φθάνοντας στο τέλος της αγωνιστικής  χρονιάς για τα τμήματα υποδομής της διοργανώνει την Τελετή Λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας .

Προπόνηση για το Κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2004)


Tο κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2004) έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 15.00. Οι αθλητές που καλούνται να βρίσκονται στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ είναι οι:

Ξεκίνημα της Εθνικής Νεανίδων - Δηλώσεις Γιάννη Γερεουδάκη


Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας (5-14/7) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η Εθνική Νεανίδων στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ.