Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ CLEVELAND!


Οι Cavaliers των Irving - James (82π.) έκαναν εκπληκτική εμφάνιση στην Oracle Arena, μείωσαν στο 3-2 και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στη σειρά των Τελικών.
Όλα έδειχναν εναντίον τους. Ή μάλλον, σχεδόν όλα. Η απουσία του Draymond Green μάλλον λειτούργησε ευεργετικά για τους Cavaliers, που έκαναν εκπληκτική εμφάνιση στην Oracle Arena, νίκησαν τους Warriors (112-97), μείωσαν τη σειρά στο 3-2 και της έδωσαν νέο ενδιαφέρον με το Game 6 να γίνεται τα ξημερώματα της Παρασκευής (04:00) στην Quicken Loans Arena.
O LeBron James ήταν "μαγικός", ο Kyrie Irving το ίδιο και ουσιαστικά μόνοι τους έριξαν τους Πρωταθλητές στο καναβάτσο. Οι Warriors είχαν προετοιμαστεί για φιέστα και back-to-back τίτλο, όμως ο Curry ήταν πολύ άστοχος, ο Barnes δεν έβαλε τα ελεύθερα σουτ και όσο κι αν πάλευε ο Klay Thompson, δεν μπορούσε μόνος του να πάρει το ματς. Οι 82 πόντοι των James - Irving (με 33/54 σουτ!) ήταν υπεραρκετοί για τους Cavaliers, που πλέον σκοπεύουν να κυνηγήσουν το θαύμα. Το έκαναν οι Warriors στη σειρά με τους Thunder, οπότε... Γιατί όχι;