Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Βαριά ήττα από Γαλλία για την Εθνική Νεανίδων στo European Challenger (Φώτο)

Η Εθνική Νεανίδων δεν τα κατάφερε απέναντι σε έναν πολύ πιο δυνατό αντίπαλο. Ηττήθηκε με 72-27 στη δεύτερη μέρα του European Challenger στο Ηράκλειο Κρήτης και αύριο (29/7) στις 18.00 αντιμετωπίζει τη Σλοβακία.

Στους Ικάρους Τρικάλων ο Θανάσης Μάνος

Ένα από τα μεγαλύτερα του θεσσαλικού μπάσκετ θα συνεχίσει την πορεία του στους Ικάρους Τρικάλων οι οποίοι συνεχίζουν την παράδοση που τους θέλει να στελεχώνουν το ρόστερ τους με νεαρούς, πολλά υποσχόμενους αθλητές. 

Πανελλήνιο Κορασίδων: Η Τελετή λήξης , η καλύτερη πεντάδα, η πρώτη σκόρερ και η πολυτιμότερη παίκτρια. (Φώτο)

Οι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή, όπου φιλοξενήθηκαν οι αγώνες της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2020-2021.  

Το πανόραμα της 5ης ημέρας του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων

 


Μετά την ολοκλήρωση της πέμπτης και τελευταίας ημέρας της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή, ο Παναθλητικός αναδείχθηκε και τυπικά πρωταθλητής Κορασίδων 2021 , τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία έχουν ως εξής:

Πρωταθλητής Ελλάδος στις κορασίδες ο Παναθλητικός Συκεών.

Ολοκληρώθηκε η Τελική Φάση του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή. Στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά ο Παναθλητικός επικράτησε με 85-54 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, κατακτώντας αήττητος το πρωτάθλημα. 

Τζάμπολ στο 1ο Κύπελλο Μεσσήνης - Το πρόγραμμα των αγώνων - H σύνθεση της ελληνικής ομάδας (Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων)

Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων διεξάγεται από σήμερα και για ένα τετραήμερο στο ΚΔΓ Μεσσήνης. Στο 1ο Κύπελλο Μεσσήνης θα πάρουν μέρος εκτός από την οικοδέσποινα Ελλάδα, η Κροατία, η Βόρεια Μακεδονία και η Πολωνία.

Θέος και Κολότσιος ανανέωσαν με την ομάδα Αίολος–Γόμφοι

Ο Αίολος – Γόμφοι ξεκίνησαν την ενίσχυση της ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ με δυο σημαντικές ανανεώσεις.

ΟΦΗ – Κρόνος Αγίου Δημητρίου 45-70 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις-Φώτο

 
Ολοκληρώνεται στην Καισαριανή η Τελική Φάση του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός». Στο δεύτερο αγώνα της ημέρας ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου επικράτησε με 70-45 του ΟΦΗ και εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο τουρνουά. 

Άμιλλα – Παναθηναϊκός 50-66 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις-Φώτο

Πέμπτη ημέρα της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή.  Στον πρώτο αγώνα της ημέρας ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Άμιλλας με 66-50.

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών ημιτελικού εφήβων Θεσσαλίας

 

Η ΕΣΚΑΘ προχώρησε  στον ορισμό Διαιτητών - Κριτών του ημιτελικού εφήβων Θεσσαλίας , ο οποίος θα διεξαχθεί με τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα της Ε.Ο.Κ. και της Γ.Γ.Α. . 

Ανόρθωσις Βόλου: Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 29 Ιουλίου

Κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ(21/7)  του Μ.Γ.Σ Ανόρθωσις Βόλου καλούνται τα μέλη του συλλόγου σε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 και ώρα 19.00 μ.μ που φέτος θα πραγματοποιηθεί λόγω των ειδικών συνθηκών σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου του ΕΑΚ. 

Ζωντανά στις 18:00 ο αγώνας Γαλλία-Ελλάδα (FIBA U18 WOMEN'S European Challenger 2021)

Δείτε ζωντανά ΟΛΟΥΣ τους αγώνες για το 32ο Πανελλήνιο Κορασίδων.(5η μέρα)

28/07, 10.00 ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000 – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ