Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Στην Γ’ Εθνική η ΑΕΛ!!!! (Φωτο+vid)


Τεράστια επιτυχία για την ομάδα της ΑΕΛ  καθώς στο 2o παιχνίδι της σειράς των play off της Α1 ΕΣΚΑΘ, κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ανάληψης με 54-61 , να κάνει το 3-1και να πάρει το εισιτήριο ανόδου στη Γ' Εθνική!!!

Η ΕΟΚ συγχαίρει Γκαρμπαχόσα και Άρη Ζώη.


Ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα είναι ο νέος πρόεδρος της FIBA Ευρώπης, μετά τη διενέργεια των αρχαιρεσιών σήμερα (20/5) στον Μόναχο. Η καταμέτρηση των ψήφων έδειξε επικράτηση του πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας έναντι του Γάλλου ομολόγου του Ζαν Πιέρ Σιουτάτ με αποτέλεσμα 35-15.

Το Πανόραμα της Β’ Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων (2ος Όμιλος)


Η Β’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων ολοκληρώθηκε σήμερα με τους αγώνες σε 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Όμιλο. Από τον 4ο Ομιλο την πρόκριση στην τελική φάση πήρε ο Παναθηναϊκός και από τον 2ο ο ΑΓΣ Ιωαννίνων. Από τον 1ο Ομιλο η ομάδα που προκρίθηκε είναι ο ΚΑΟΧ Ευρώπη και από τον 3ο ο Προμηθέας Πάτρας.

Το Πανόραμα της Β’ Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων (2ος Όμιλος)


Η Β’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων ολοκληρώθηκε σήμερα με τους αγώνες σε 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Όμιλο. Από τον 4ο Όμιλο στα τελικά προκρίθηκε ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου και από τον 2ο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Από τον 1ο Όμιλο ο Ηρακλής Κοζάνης πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση και από τον 3ο ο Πελασγός.