Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ο Ερμής Αγιάς έδωσε την φανέλα με το «7» στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Λάρισα , επισκέφτηκε το κλειστό Γυμναστήριο της  Αγιάς για προπόνηση και οι άνθρωποι του Ερμή  δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο το γεγονός και του δώρισαν μία φανέλα με το «7».

Συνεχίζει στον Γ.Σ.Νίκαιας ο Αριστοτέλης Παπαναστασίου.


Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αριστοτέλης Παπαναστασίου γνωστοποίησε την συνέχιση της συνεργασίας με τον ΓΣ Νίκαιας και την καινούργια χρόνια , τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και με τη αντρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Πήρε τον Ανδρέα Σούλκο ο Α.Ο. Καλαμπάκας.

Συνέχεια των μεταγραφών για τον Α.Ο. Καλαμπάκας που ανακοίνωσε την προσθήκη του Ανδρέα Σούλκο που πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ  με την ομάδα της Φαλώρειας σημειώνοντας 237 πόντους με 6 τρίποντα.

Ολοκληρώθηκε και η 2η φάση του 32ου Ανεπίσημου τουρνουά μπάσκετ Μαγνησίας- Σήμερα οι προημιτελικοί'


Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη φάση του 32ου Ανεπίσημου τουρνουά μπάσκετ του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με συναρπαστικούς αγώνες που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των εκατοντάδων φιλάθλων που τους παρακολούθησαν καθημερινά στα δυο γήπεδα του Πολιτιστικού Άλσους «Ανδρέας Βαλαχής», στη Νέα Ιωνία.

Δηλώσεις Τσαγκρώνη-Γολέμη: «Με θυσίες κρατάμε ψηλά το ελληνικό μπάσκετ»


Τη συμβολή των σωματείων όλων των κατηγοριών στη διατήρηση του ελληνικού μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο επισήμαναν τα στελέχη της ΕΟΚ στο περιθώριο της κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων και Κυπέλλων.

Όλο το πρόγραμμα της Α2 Εθνικής 2018-19.

Η κλήρωση που έγινε σήμερα (27/7) το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ έφερε Θεσσαλικό ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής .

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος για Φάρσαλα-Νίκη-Αίολο-Ερμή Αγιάς και ΑΣΚ.


Γέφυρα και Αγρίνιο θα είναι οι αντίπαλοι στην 1η αγωνιστική για ΓΣ Φαρσάλων και Νίκη Βόλου αντίστοιχα στο Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών .

Καλαμαριά και Ρύσιο οι αντίπαλοι Ολύμπια Λ. και Ολυμπιακός Β. αντίστοιχα στο Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών (Πρόγραμμα)


Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών, βρίσκοντας για την 1η αγωνιστική την Ολύμπια Λάρισας στις 30/9 να αντιμετωπίζει εντός έδρας την Καλαμαριά και τον Ολυμπιακό Βόλου την ίδια μέρα να παίζει εκτός με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου για την πρώτη φάση του 2ου ομίλου.