Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Βιλερμπάν-Άρης 81-67 για το Basketball Champions League


Ένα μπλακ άουτ στο δεύτερο δεκάλεπτο, σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών που συνόδεψαν την αποστολή, έγραψαν το τέλος της πορείας του Άρη στο Basketball Champions League στη Λιόν και στη φάση των 16.

Φωτορεπορτάζ από το φιλικό Νίκη Βόλου - ΣΑΠΚ Νεάπολης (Γυναικείο)


Σε φιλικό αγώνα που έγινε το Σάββατο 4/3 στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου αγωνίστηκε με την αντίστοιχη του ΣΑΠΚ Νεάπολης από τη Θεσσαλονίκη που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α' Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

 

Δείτε την συνέντευξη τύπου για τον φιλανθρωπικό αγώνα στη Λάρισα.


Δείτε την συνέντευξη τύπου για τον Φιλανθρωπικό αγώνα Μπάσκετ (12/03 στις 17:00 στο ΕΑΚΛ) με στόχο τη στήριξη του Κέντρου Προστασίας Ατόμων με Αναπηρίες "Αριστέας" και την ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Υπό την αιγίδα: της Περιφέρειας Θεσσαλίας & του Δήμου Λαρισαίων.

Κοπή πίτας από τις ακαδημίες του Ίκαρου Νεάπολης Λάρισας


Την πίτα τους έκοψαν οι ακαδημίες μπάσκετ του Ίκαρου Νεάπολης την Κυριακή στο κλειστό του 7ου ΕΠΑΛ.
Γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί και να περάσουν ένα όμορφο δίωρο παίζοντας και ανταλλάσσοντας απόψεις.

Έκοψε την πίτα του ο ΣΒΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ (φώτο)


Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας (ΣΒΕΚΛ) την Δευτέρα 6 Μαρτίου  στο καφέ Hoops του Κώστα Μπαζάκη.

Το Δ.Σ.  αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους , έκανε αναφορά στα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε αλλά και στις δράσης που προβλέπονται για το 2017.