Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Φωτορεπορτάζ της 3ης ημέρας του 9ου Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Μπάσκετ Βετεράνων-Παλαιμάχων.

 

Το πανόραμα του 9ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Βετεράνων-Παλαιμάχων


Μετά από μια σειρά συναρπαστικών αναμετρήσεων νικήτριες ομάδες στις 5 κατηγορίες του τουρνουά αναδείχτηκαν οι Πελαργοί στην Κατηγορία 40+ , η Θεσσαλονίκη  στην Κατηγορία 45+ , το Ηράκλειο  στην Κατηγορία 50+, ο ΣΠΑΚΕ Αθήνα στην Κατηγορία 60+ και ο ΣΠΑΚ Θεσσαλίας στις γυναίκες 35+.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων στη Λάρισα (Αποτελέσματα - Φώτο)

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Βετεράνων-Παλαιμάχων που  ολοκληρώθηκε σήμερα 28/5 στη Λάρισα και διοργανώθηκε από τον ΣΠΑΚ Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων-ΔΗΚΕΛ και το Επιμελητήριο Λάρισας και τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.

Σχολή διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης από τον Σ.Δ.Κ.Τρικάλων

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Τρικάλων σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος διοργανώνει σχολή διαιτησίας στα Τρίκαλα. 

Αποτελέσματα 2ης ημέρας του 9ου Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Μπάσκετ Βετεράνων-Παλαιμάχων. (Φώτο)

Συνέχεια είχαμε χθες στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Βετεράνων-Παλαιμάχων που φιλοξενεί φέτος η Λάρισα και διοργανώνεται από τον ΣΠΑΚ Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων-ΔΗΚΕΛ και το Επιμελητήριο Λάρισας και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.

Φωτορεπορτάζ της 2ης ημέρας του 9ου Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Μπάσκετ Βετεράνων-Παλαιμάχων.

 

Συνέχεια σήμερα στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Βετεράνων-Παλαιμάχων που φιλοξενεί φέτος η Λάρισα και διοργανώνεται από τον ΣΠΑΚ Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων-ΔΗΚΕΛ και το Επιμελητήριο Λάρισας και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.