Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Μπουλιάκης "συγκέντρωση για να φτάσουμε στη νίκη"


Έτοιμος για την εντός έδρας «μάχη» με το Ηράκλειο ο Γυμναστικός

Όλη την εβδομάδα οι παίκτες του ΓΣΛ κάτω από την καθοδήγηση του τεχνικού τιμ, δούλεψαν σκληρά προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρώτου εντός έδρας αγώνα που θα δώσει αύριο Σάββατο η λαρισινή ομάδα με αντίπαλο το Ηράκλειο στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό της Νεάπολης.

ΕΣΚΑΘ: Ενημέρωση για το Κύπελλο


Μετά από ενημέρωση που είχαμε από την ΕΣΚΑΘ και μετά την απόφαση που πήραν Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη και Γ.Σ. Βόλου να μην κατέβουν να αγωνιστούν στα παιχνίδια του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, δεν θα πραγματοποιηθούν  μόνο οι δυο αυτές συναντήσεις και συγκεκριμένα το Ίωνας - Νίκη Βόλου και το ΓΣΒ-Ολυμπιακός Βόλου, ενώ οι υπόλοιπες θα γίνουν κανονικά.

Α.Ε.Χολαργού - Α.Ε.Λάρισας για το Πρωτάθλημα της Α2, ζωντανά το Σάββατο στις 17.00 από το Κλειστό Αντ. Τρίτσης


ΑΕΛ: Πανέτοιμη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Χολαργό.


Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας σήμερα για το αυριανό, εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Χολαργού, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η αποστολή της ΑΕΛ αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για την Αττική, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του προπονητή μας, Αβραάμ Παπαδόπουλου, συμπεριλαμβανομένου και του Σάκη Κουτίνα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Επίσκεψη σε σχολεία από παίκτες του Γ.Σ.Λ.(φώτο+vid)


Στο πλαίσιο της πολιτικής του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων να φέρει σε επαφή με το άθλημα του μπάσκετ όσο περισσότερα παιδιά γίνεται, αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής δημοτικά σχολεία της πόλης μας μοιράζοντας εισιτήρια στους μαθητές.

Νέο Δ.Σ. στον Ίωνα Βόλου


Μετά από αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στον Ίωνα Βόλου, δημιουργήθηκε το νέο Διοικητικό συμβούλιο.

Το Διοικητικό συμβούλιο αποτελούν :

Πρόεδρος: Νίκος Φαρμάκης
Α' Αντιπρόεδρος: Σταύρος Κραβαρίτης
Β' Αντιπρόεδρος: Στέλιος Γκανταρτζής
Γεν. Γραμματέας: Βασιλική Κλεφτάκη
Ταμίας: Γιώργος Σαρούδης
Έφορος Ομάδας: Θόδωρος Τούσιας
Έφορος Ακαδημίας: Χάρης Στεφόπουλος
Μέλος: Λάμπρος Τζούμας
Μέλος: Κώστας Ντάσιος.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΚΑΘ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΓΣΒΟΛΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή αναρωτιόμαστε , χρόνια τώρα , γιατί το Βολιώτικο μπάσκετ βρίσκεται σε τέλμα και επειδή εμείς οι τρεις υπογράφουσες , δια των εκπρόσωπων μας , ομάδες θέλουμε να δώσουμε ένα τέλος σ΄αυτή την υποβάθμιση , θέλουμε να ενημερώσουμε το μπασκετικό φίλαθλο κόσμο για τα παρακάτω:

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του, για την πρώτη νίκη κόντρα στο Ηράκλειο ο ΓΣΛ!


Με πίστη για την πρώτη νίκη οι «πράσινοι»
Η σκληρή προετοιμασία για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι το Σάββατο (15/10) κόντρα στο Ηράκλειο συνεχίζεται για τον ΓΣΛ, με δυνατές προπονήσεις.

Ο μόνος που απέχει είναι ο νεαρός Σίλλας Τσούμας ο οποίος έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου και θα μείνει εκτός αποστολής. Οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην διάθεση του Θανάση Μπουλιάκη.

Ο αθλητής του ΓΣΛ Γιάννης Τόζιος, τονίζει για τον μεθαυριανό αγώνα: «Η ήττα στο Παγκράτι στην πρεμιέρα μας έχει δυναμώσει. Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και όλη την εβδομάδα δουλεύουμε σκληρά για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι στο ματς με το Ηράκλειο το Σάββατο.