Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Φασούλα: «Είχαμε πρόβλημα σε άμυνα και ριμπάουντ»

Στις αιτίες της ήττας από το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ αναφέρθηκε η Μαριέλλα Φασούλα τονίζοντας ότι πλέον η Εθνική Γυναικών έχει στραμμένη την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με την Σερβία.

Η Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Μαυροβούνιο – Ελλάδα (vid)

O Βασίλης Μασλαρινός και η Άρτεμις Σπανού μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτηρσης της Εθνικής Γυναικών με το Μαυροβούνιο και την ήττα στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ 2021 στη Βαλένθια.

Ο Θοδωρής Πανάρας νέος προπονητής στον Γ.Σ.Γόμφων.

Προπονητής του Γ.Σ.Γόμφων είναι και επίσημα ο Θοδωρής Πανάρας, που αντικαθιστά τον Μάκη Αλεξίου στο τιμόνι της ομάδας, με τον Τρικαλινό σύλλογο να ανακοινώνει επίσημα την  έναρξη της συνεργασίας τους.

Ήττα για την Εθνική Γυναικών στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ. (φώτο)

Η Εθνική Γυναικών δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ στη Βαλένθια. Το τελικό 70-55 έδωσε τη νίκη στο Μαυροβούνιο. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει αύριο (18/6) στις 13.00 τη Σερβία.

H media day της Εθνικής Ανδρών - Δηλώσεις Ρικ Πιτίνο, Πρίντεζη, Γιαννόπουλου και Μήτογλου .

 

Η Εθνική Ανδρών είχε σήμερα την δική της media day ενόψει του τουρνουά “Ακρόπολις Eurobank”, το οποίο θα διεξαχθεί 18-20 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Εθνική Γυναικών: Η Καλέντζου αναλύει το Μαυροβούνιο - Ενοχλήσεις στη μέση η Σταμολάμπρου

Στη μάχη του Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται σε Ισπανία και Γαλλία ρίχνεται σήμερα η Εθνική Γυναικών. Ξεκινά τις υποχρεώσεις της με αντίπαλο το Μαυροβούνιο (16.00, ERT Sports) στη Βαλένθια θέλοντας να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη διοργάνωση.

Ο Στάθης Παπαδιονυσίου MVP και της 5ης αγωνιστικής του Β’ Γύρου της Α2 Ανδρών .

Ο Στάθης Παπαδιονυσίου είναι ο MVP της 5ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών. Με 20 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τρία κλεψίματα έφτασε στο 28 στο σύστημα αξιολόγησης και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στον Πανερυθραϊκό εκτός έδρας με το τελικό 76-91. Μοναδικός διπλός της αγωνιστικής ο Εμμανουήλ Ματαλιωτάκης του Παγκρατίου με 10 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Επιστολή της ΕΟΚ στον Λ. Αυγενάκη.

Με επιστολή της στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η ΕΟΚ αναφέρεται σε αντίστοιχες επιστολές της FIBA που μιλούν για το αυτοδιοίκητο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αλλά και στο άρθρο 5 της Ολυμπιακής Χάρτας για το αυτοδιοίκητο των αθλητικών ομοσπονδιών γενικότερα.

Συνεχίζουν μαζί Κώστας Πατιτάκης και Δαναοί.

Ένας ακόμη αθλητής από το περσινό ρόστερ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα των Δαναών τη νέα αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ Θεσσαλίας.

Ο Χάρης Καρακατσούνης σφυρίζει στην πρεμιέρα του EuroBasket Women 2021.

To 38o Eurobasket Γυναικών κάνει πρεμιέρα σήμερα (17/6) και μέχρι τις 27 Ιουνίου 12 ομάδες θα διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό στέμμα στα γήπεδα της Ισπανίας και της Γαλλίας.

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών EΣΚΑΘ (18-22/6/2021)

Οι διαιτητές και οι κριτές  στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, είναι: