Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Φωτορεπορτάζ του ημιτελικού παίδων Θεσσαλίας Ίωνας - Κεραυνός

Πέρασε στον τελικό παίδων Θεσσαλίας ο Κεραυνός!!!!!!

Ο Κεραυνός  ήταν η ομάδα που επικράτησε στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό παίδων Θεσσαλίας και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, επικρατώντας του Ίωνα με 94-70.

Ζωντανά ΣΗΜΕΡΑ από τα Φάρσαλα στις 19:30 Ίωνας - Κεραυνός (Ημιτελικός Παίδων Θεσσαλίας)


Έκτη μεταγραφή του Ολυμπιακού Καρδίτσας ο Ηλίας Παπανικολάου


Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας μετά τους Νίκο Σκούρα, Νίκο Σούμπαση, Δημήτρη Αλεξανδρή , Λάμπρο Καραγεώργο και  Πάρη Λυτρίβη, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ηλία Παπανικολάου

Πάρις Λότφι: «Χτίζουμε την ομάδα μας ενισχύοντας τον βασικό της κορμό»

Σε σχετική ερώτηση για την φιλοσοφία και το στήσιμο της ομάδος την επόμενη ημέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου ο head coach των γυναικών της Ολύμπια Λάρισας , Πάρις Λότφι μεταξύ άλλων δήλωσε  :

Θωρακίζει τη ρακέτα με Αρκούδα η ΑΕΤ !!!


Ανανέωσε και ο Βασίλης Αρκούδας  με την ομάδα της ΑΕΤ  μετά από μία πετυχημένη αγωνιστική χρονιά που είχε με την Τρικαλινή ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Κράτησε Συνάζο και Μυλωνά ο Γ.Σ.Αλμυρού.

Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοίνωσε  την επέκταση της συνεργασίας με τους αθλητές ΚΩΣΤΑ ΣΥΝΑΖΟ και ΝΙΚΟ ΜΥΛΩΝΑ για την αγωνιστική χρονιά 2020 - 2021.

Γ.Σ. Αλμυρού : Ανανέωσε και ο Βασίλης Γιωτόπουλος

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Γιωτόπουλο για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021.