Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωσαν την σύμπραξη Γ.Σ.Γόμφων και Αίολος.

Με κοινή  ανακοίνωση οι πρόεδροι του Αιόλου (Δημήτρης Παπαγεωργίου)  και των Γόμφων (Γιώργος Ηλιάδης) , επισημοποίησαν την αγωνιστική τους σύμπραξη, με την δημιουργία μιας νέας ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής .

Καλέντζου: «Πρόβλημα η πίεση σε όλο το γήπεδο»

Η Γαλλία επικράτησε με 82-43 της Ελλάδας στο European Challenger Κορασίδων στη Φινλανδία. Η Δήμητρα Καλέντζου, συνεργάτης του Δημήτρη Μπακογεώργου στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, είδε τα καλά πίσω από την ήττα με ευρή σκορ.

Ήττα από την Γαλλία για την Εθνική Κορασίδων. (Φώτο)

Η Γαλλία έμεινε αήττητη μετά και την 3η ημέρα του European Challenger στο Ελσίνκι, καθώς επικράτησε 82-43 της Εθνικής Κορασίδων που βρίσκεται στο 1-2. H Ελλάδα αντιμετωπίζει την Παρασκευή, 13 Αυγούστου, τη Λετονία στις 17.30 για την 4η αγωνιστική του τουρνουά.

Συνεχίζουν στο τιμόνι της Νίκης Βόλου Μαύρος - Κοσμάτος. (Αναλυτικά το προπονητικό team)

Με το ίδιο επιτυχημένο προπονητικό δίδυμο των Μαύρου - Κοσμάτου στην κεφαλή του προπονητικού team θα συνεχίσει η ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας 2021 - 2022.

Ενισχύεται με Πεφάνη ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοίνωσε την προσθήκη του Αντώνη Πεφάνη στο ρόστερ της ανδρικής του ομάδας.

Στο Γυμναστικό Σωματείο Τυρνάβου "Λέοντας" ο Αλέξανδρος Νουρσελλάρι.

 

Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε το Γυμναστικό Σωματείο Τυρνάβου Λέοντας, με την νεοσύστατη ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Νουρσελλάρι.

Ζωντανά στις 17:30 ο αγώνας Γαλλία-Ελλάδα ( FIBA Challenger U16 Women)