Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Αποκλεισμός από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο για την Εθνική Νεανίδων 3Χ3


Η Εθνική Νεανίδων 3Χ3 δεν τα κατάφερε στον χιαστί αγώνα με την Ολλανδία. Ηττήθηκε 21-10 και έμεινε εκτός τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Πρόκριση στην τελική φάση για την Εθνική Εφήβων 3Χ3 (φώτο)


Η Εθνική Εφήβων πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου U18 3X3! Η πρόκριση ήρθε με το 21-18 επί της Σλοβενίας.

Συνεχίζει στο προπονητικό τιμ του Αιόλου η Χριστίνα Αλεξοπούλου

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό στέλεχος  συνεχίζει  στο προπονητικό τιμ του Αίολου. Συγκεκριμένα η ομάδα των Τρικάλων  ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας  με την προπονήτρια Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Άλλη μία ποιοτική προσθήκη με Στρακάτσαλο οι Γόμφοι.

Ο Γ. Σ. Γόμφων ανακοίνωσε  την απόκτηση  του Τάσου Στρακάτσαλου από τον Γ.Σ.Μουζακίου, με τον οποίο την περσινή χρονιά  είχε 248 πόντους με 13 τρίποντα.

Δεύτερη νίκη της Εθνικής Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Επικράτησε της Ελβετίας με 63-38 (φώτο)

Με μια εύκολη νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄ κατηγορία) που διεξάγεται στην Αυστρία, καθώς επικράτησε της Ελβετίας με 63-38 για την 3η αγωνιστική του Β΄ ομίλου.

Μία νίκη, μία ήττα για την Εθνική Εφήβων 3X3


Η Εθνική Εφήβων 3Χ3 νίκησε εύκολα 22-5 την Δανία και ηττήθηκε στο νήμα από την Ρουμανία που εκμεταλλεύτηκε το περιφερειακό σουτ με 18-19 και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στους χιαστί αγώνες.

Ήττα για την Εθνική Εφήβων από την Φινλανδία με 89-85 και 14η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Εφήβων κατέλαβε την 14η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Αυστρία, καθώς σε αγώνα κατάταξης ηττήθηκε στην παράταση από την Φινλανδία με 89-85.

Ανακοκοίνωσε Αποστόλη Μπίνα η ΑΕΛ.

Την πρώτη της μεταγραφή για φέτος ανακοίνωσε η ΑΕΛ και συγκεκριμένα την συνεργασία με τον πολύπειρο σέντερ Αποστόλη Μπίνα .

Δείτε ζωντανά στις 14:30 τον αγώνα Ελλάδα-Ελβετία για το Ευρωπαϊκό Νεανίδων (Β΄ κατηγορία)


Δείτε ζωντανά στις 14:00 τον αγώνα Φινλανδία-Ελλάδα για τις θέσεις 13-14 για το Ευρωπαϊκό Εφήβων


Το νέο προπονητικό team της ΑΕΛ.


Οριστικοποιήθηκε το προπονητικό team της ΑΕΛ που απο φέτος θα αγωνίζετε στην Α1 ΕΣΚΑΘ με προπονητή του αντρικού τμήματος τον Γιώργο Βαγιόπουλο,  ενώ  θα έχει δίπλα του άμεσους συνεργάτες τους προπονητές Ευθύμιο Μαίο και Αθανάσιο Αμδίτη.