Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων Α1 Ανδρών


Οι διαιτητές και οι κομισάριοι  της Α1 Ανδρών, είναι:

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων Α1- Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών


Α1 Γυναικών
Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, είναι:

Σάββατο 10 Νοεμβρίου
Μίλωνα 19.30 Πανιώνιος-Αθηναϊκός
Φραγκούλη-Τεφτίκης (Πόθου)

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων Α2- Β’-Γ' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών


Α2'  Εθνική
Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 5ης αγωνιστικής της Α2’ Εθνικής Ανδρών, είναι:

Τα Highlights του αγώνα Οπάβα-ΠΑΟΚ 69-94


Οπάβα-ΠΑΟΚ 69-94 για το Basketball Champions League


Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο Basketball Champions League με το 94-69 επί της Οπάβα στην Τσεχία. Ο ΠΑΟΚ με ρεκόρ 2-3 πλέον στην διοργάνωση υποδέχεται την επόμενη εβδομάδα την Φρίμπουργκ στη Θεσσαλονίκη.

Αλλαγή ώρας στο Ολυμπιακός Βόλου - ΑΓΣΙ και Καλλιθέας Ρ.-Δειλινού για την Γ΄Εθνική


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε οτι λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος), της 11/11/2018 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 18.00 στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ.

Καθοριστικό εντός έδρας ματς με Αμύντα για τον ΑΣ Καρδίτσας.


Η διακοπή του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής λόγω των προημιτελικών του Κυπέλλου είναι πλέον παρελθόν και από τη Δευτέρα ήδη, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ έχει μπει στη διαδικασία προετοιμασίας για τον πολύ κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου, απέναντι στον Αμύντα.

Στιγμές χαλάρωσης για τους παίκτες του Γ.Σ.Αμπελώνα..

Δείπνο στους παίκτες παρέθεσε η διοίκηση του  Γ.Σ.Αμπελώνα σε μια προσπάθεια αποφόρτισης από τους αγώνες και τις καθημερινές και άκρως απαιτητικές προπονήσεις.

Όλο το παιχνίδι Νίκη Βόλου - Γ.Σ.Σκιάθου για το παιδικό Μαγνησίας από το SKIATHOS LIFE


Δείπνο στους παίκτες από τη Sports Academy


Η διοίκηση και οι παίχτες της Sports Academy είχαν την ευκαιρία να συσφίξουν τις σχέσεις τους εκτός γηπέδου και να χαλαρώσουν, μετά και την νέα νίκη  επί των Αετών  που τους φέρνει πλέον στη 1η θέση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ .

Τρίτος σκόρερ της Β' Εθνικής (Βόρειος όμιλος) ο Σωτήρης Γκιουλέκας


Μετά και την 4η αγωνιστική στην Β' Εθνική στην πρώτη θέση των σκόρερ  βρίσκεται ο Νεκτάριος Μάρουσιτς  του Ερμή Λαγκαδά , ενώ στην δεύτερη  θέση βρίσκετε ο Γιάννης Κακιούζης των Ικάρων  Σερρών και στην τρίτη , με τους 17 πόντους που πέτυχε κόντρα στον Φαίακα, ο Σωτήρης Γκιουλέκας του Γ.Σ.Φαρσάλων,  ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή  σεζόν.

Πρώτος σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής ο Μπόγδανος (3η Αγωνιστική)


Η 3η αγωνιστική ολοκληρώθηκε στην Γ' Εθνική και  στην πρώτη θέση των σκόρερ του 1ου ομίλου Βορρά βρίσκεται  ο Δημήτρης Μπόγδανος του Ολυμπιακού Βόλου μετά τους 36 πόντους που πέτυχε απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά.