Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Η κλήρωση της τελικής φάσης του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της τελικής φάσης του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 26-30 Απριλίου.

Η κλήρωση της τελικής φάσης του 49ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της τελικής φάσης του 49ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Ηράκλειο 26 Απριλίου – 1 Μαϊου.

Μανδαλάκης: «Θα κρατήσω το βίντεο να το δείχνω στους δικούς μου»

Οι Τιτάνες Παλαμά (Β’ Εθνική, 3ος όμιλος) επικράτησαν του Πρωτέα Γρεβενών στη 2η παράταση με 86-81. Η εμφάνιση του αγώνα έγινε από τον Γιάννη Μανδαλάκη, ο οποίος πέτυχε 50 πόντους με μόλις 5 τρίποντα και γι’ αυτό ο γκαρντ των Θεσσαλών μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Κώστα Ζαφείρη.

Λιόγας: «Εκπληρώσαμε τις προσδοκίες μια ολόκληρης πόλης»

Η Καρδίτσα πήρε τη νίκη απέναντι στην Καβάλα (74-66) και εξασφάλισε τη μαθηματική της άνοδο στην Α1. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο προπονητής της Θεσσαλικής ομάδας, Δημήτρης Λιόγας, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Κώστα Ζαφείρη.

ΚΒΑ - Σπάρτακος 72-76 (Κατάταξη Α2΄ΕΣΚΑΘ)

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Σπάρτακος , καθώς στον αγώνα κατάταξης της Α2΄ ΕΣΚΑΘ μεταξύ των ομάδων που τελείωσαν στην δεύτερη θέση των 2 ομίλων, επικράτησε της Ακαδημίας Καρδίτσας (ΚΒΑ) με 72-76.

Η Νίκη επιβλήθηκε με 82-75 του ΑΓΣ Ιωαννίνων.


Με κορυφαίο τον Κουτίνα που σημείωσε 29(3) πόντους , η Νίκη Βόλου επικράτησε με 82-75 του ΑΓΣ Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τις εντός έδρας αναμετρήσεις της , στον 3ο όμιλο της Β΄Εθνικής.

Νίκη Βόλου - Σπάρτακος 53-54 (Ημιτελικός Παίδων Θεσσαλίας)


Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η παιδική ομάδα του Σπάρτακου επικράτησε στο Βόλο της Νίκης με 54-53 και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος Παίδων.