Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ευχαριστήριο του Αιολικού στην Νίκη Βόλου για την παραχώρηση του Σούλη Θεόδωρου.


"Ο Αιολικός Βόλου ευχαριστεί το Δ.Σ.της Νίκης Βόλου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Διοικούσας επιτροπής κ.Μπάμπη Τουτουτζόγλου για την παραχώρηση ενός έτους του Αθλητή Σούλη Θεόδωρου.

Οι ομάδες που σέβονται την επιθυμία των παικτών και ιδιαίτερα των νεαρών αθλητών συμβάλλουν στην υγιή σωματική και ψυχική τους εξέλιξη."

Από το Δ.Σ. και τη Διοικούσα επιτροπή . 

Παραίτηση του Τρικαλινού Κώστα Σδράκα από τον ΠΑΣ Γιάννινα


Με επιστολή του ο Κώστας Σδράκας ανακοίνωσε την παραίτησή του απο το πόστο του προπονητή του Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα BC.

Δείτε τον αγώνα Απόλλων Πτολεμαΐδας - Νίκη Βόλου 44 - 72 για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική


Ήττα στον ημιτελικό για την Εθνική Γυναικών 3Χ3


Η Εθνική Γυναικών 3Χ3 έφτασε ως τα ημιτελικά των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου που διεξάγονται στην Ανδόρρα.

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενώσεων και ΤΕ Κορασίδων της ΕΟΚ


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος  Ενώσεων και τοπικών επιτροπών της ΕΟΚ (αναπτυξιακό πρόγραμμα) των κοριτσιών που έγινε στην φιλόξενη Ερμιόνη με την συνδρομή της ΕΟΚ της ΕΣΚΑΚ και φυσικά της δημοτικής αρχής της Ερμιόνης.

Νίκη - πρόκριση για την Εθνική Γυναικών 3Χ3


Η Εθνική Γυναικών 3Χ3 ηττήθηκε 21-6 από την Ισπανία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στην Ισπανία, αλλά πήρε τη νίκη που χρειαζόταν στην αναμέτρηση με την Ανδόρρα και το τελικό 21-12 και προκρίθηκε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης του 45ου Πανελλήνιου Παιδικού Πρωταθλήματος. Ο Νίκος Φαρμάκης τις απονομές στην καλύτερη πεντάδα

Τελετή λήξης μπασκετικής περιόδου - καλοκαιρινού τουρνουά μπάσκετ Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ (φώτο)


Την Πέμπτη 21/6/2018 πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό δημοτικό γήπεδο της  Νέας Αγχιάλου, η τελετή λήξης της μπασκετικής περιόδου των ακαδημιών του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ Νέας Αγχιάλου και του καλοκαιρινού τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο σύλλογος από 18/6/2018 – 20/6/2018 σε συνεργασία με τις ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ, ΤΙΤΑΝΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ καθώς και τμημάτων του από το Βόλο.

Με παιχνίδια και πολλά χαμόγελα η τελετή λήξης της ΑΕΒΔ (φώτο) - Το Προπονητικό τιμ του συλλόγου


Η Τελετή λήξης για την ακαδημία ΑΕΒΔ έγινε την Παρασκευή 22.6.18 με διαγωνιστικά παιχνίδια και γιορτή στο τέλος της χρονιάς για τους μικρούς αθλητές .

Δεύτερη θέση για τη Νίκη Βόλου μετά την επικράτηση με 44-72 επί του Απόλλων Πτολεμαΐδας.

Με νίκη και κατάκτηση της δεύτερης θέσης  (υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει την άνοδο) στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Γυναικών , τελείωσε τους αγώνες η Νίκη Βόλου.

Η τελετή λήξης του Πανελλήνιου Παίδων - MVP Μάριος Γιώτης - Πρώτος σκόρερ Λευτέρης Μαντζούκας


Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του γηπέδου άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων. Η ΕΟΚ δια του αντιπροέδρου της Αριστείδη Γολέμη, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου για την προσφορά του στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Τρίτη θέση στην Ελλάδα για το παιδικό του Προμηθέα - Επικράτησε με 72-51 της ΔΕΚΑ (Πανελλήνιο Παίδων) - Δηλώσεις Ανδρέα Κεσαπίδη


Καλύτερος σε όλο το παιχνίδι ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε στο τελευταίο παιχνίδι του 45ου Πανελληνίου Παίδων με 72-51 της ΔΕΚΑ και κατέκτησε την τρίτη θέση, δίνοντας ταυτόχρονα τον τίτλο στον Παναθηναϊκό.

Πρωταθλητής Ελλάδος στους παίδες ο Παναθηναϊκός - Το πανόραμα του 45ου Πανελλήνιου Παιδικού Πρωταθλήματος.


Τα παιχνίδια της τελευταίας ημέρας έκριναν και την τελική κατάταξη στο 45ο Πανελλήνιο Παιδικό Πρωτάθλημα.

Το πανόραμα του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική Γυναικών (2ος Ομιλος)


Ολοκληρώθηκαν οι  αγώνες στο  Ειδικό Πρωτάθλημα  ανόδου στην Α2 Εθνική Γυναικών, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει την απευθείας άνοδο και την Νίκη Βόλου να παίρνει την δεύτερη θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει  άνοδο , αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Απόλλων Πτολεμαΐδας.

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 67-53 (Πανελλήνιο Παίδων) - Δηλώσεις Γιάννη Σιούτη


Ο Παναθηναϊκός ήταν ο δίκαιος νικητής του ντέρμπι με τον Πανιώνιο για την τελευταία ημέρα του 45ου Πανελληνίου Παίδων στο Αγρίνιο, καθώς επικράτησε με 67-53. Το σκορ που προαναφέραμε δεν ξεκαθαρίζει τίποτα, αφού όλα θα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης μεταξύ του Προμηθέα Πάτρας και της ΔΕΚΑ.

Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα Προμηθέας - ΔΕΚΑ για το Πανελλήνιο Παίδων (5η Μέρα)


Παρελθόν ο Θάνος Καμαριώτης από τον Α.Σ. Καρδίτσας


Με ανάρτησή  του  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Θάνος Καμαριώτης έκανε γνωστό ότι δε θα συνεχίσει στην ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας ευχαριστώντας τον σύλλογο  για τη συνεργασία.

Νίκη και αποκλεισμός για την Εθνική 3Χ3 Ανδρών (vid)


Η Εθνική 3Χ3 Ανδρών πήρε την πρώτη νίκη της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στην Ανδόρρα επί της διοργανώτριας με 18-15. Μια νίκη που δεν ήταν αρκετή για να την οδηγήσει στα τελικά.

Δείτε τον χθεσινό αγώνα Νίκη Βόλου - ΠΑΣ Γιάννινα 48 - 56 για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική


Ηράκλειο-Αρίων Ξάνθης 64-79 (Πανελλήνιο Παίδων) - Δηλώσεις Γιάννη Θερμού


Την πρώτη του νίκη στο 45ο Πανελλήνιο Παίδων πέτυχε ο Αρίων Ξάνθης που επικράτησε με 79-64 του Ηρακλείου και κατέκτησε την πέμπτη θέση στην τελική κατάταξη.

Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα Παναθηναϊκός - Πανιώνιος για το Πανελλήνιο Παίδων(5η Μέρα)


Μάγοι - Αίολος (2) 26-46 (ΜίνιΤρικάλων)

Μάγοι - Αίολος (2) ..............26-46
Διαιτητής:Χλωρός Χ.- Βήτας
Δεκάλεπτα: 2-11, 6-25, 16-38, 26-46.
Μάγοι  (Ευαγγέλλου-Πασχάλης) Γιώτας , Παπαχρήστος , Παπαδόπουλος , Μαντζάνας, Μπεσλεμές, Μπαρμπούτης , Κατσάλης , Ευθυμίου , Ευαγγέλλου,  Τσιογκας ,  Ζηντζιόβας,  Παπαγιάννης.
Αίολος (2) ( Παλάτος) Μπετσιμεας, Χλωρός , Παπαθανασίου , Κωτούλας , Καρατζάς,  Χαχαλης , Ντόβας ,  Τασιος , Παπαευθυμίου , Μπουρούσης,  Δούγας ,  Μπάμπαλης.