Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Αποτελέσματα-Βαθμολογία Euroleague (7/4/2022) vid

  

Τα αποτελέσματα της Euroleague είναι:

Κάλεσμα στους φιλάθλους για τον αγώνα της Κυριακής από τον Γ. Σ. Σοφάδων.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων καλεί τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να δώσει δυναμικά το παρών στον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα της Αγριάς για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Πρόεδρος ο Δ. Κουραμάς στις εκλογές του ΣΠΑΚ Λάρισας - Όλα τα ονόματα του νέου Δ.Σ.

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 στις 13.00 το μεσημέρι, παρουσία πολλών μελών του, πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΠΑΚ Λάρισας στο χώρο του καφέ «Τραμπάλα» στην πλατεία του μεγάλου Προφήτη Ηλία.

Δοκιμασία στην αήττητη στην έδρα της Ελευθερούπολης για τον Α.Σ.Καρδίτσας - Ζωντανή η αναμέτρηση από το ErtFlix

Ένα ακόμη μεγάλο ματς περιμένει τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, που το Σάββατο στις 3 μ.μ. αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Γ.Σ.Ελευθερούπολης. Ένας ακόμη τελικός, στον οποίο ο ΑΣΚ ψάχνει να βρει την πρώτη από τις δυο νίκες που χρειάζεται, για να «κλειδώσει» μαθηματικά την πρώτη θέση και να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ανοίγει αύριο η αυλαία του Final 4 Κυπέλλου Γυναικών

Μετά από δύο χρόνια το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών επιστρέφει και πάλι στα Χανιά. Το ραντεβού δίνεται ξανά στο  κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού με Ελευθερία Μοσχάτου, ΟΑ Χανίων, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Αναβολές αγώνων και αλλαγή ώρας αγώνα

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι:

Η συνέντευξη Τύπου του Final 4 Κυπέλλου Γυναικών - Η προϊστορία του Κυπέλλου Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού η συνέντευξη Τύπου για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, που φιλοξενείται στα Χανιά (8-10) Απριλίου).

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών EΣΚΑΘ (9-13/4/2022)

  
Οι διαιτητές και οι κριτές στους αγώνες της ΕΣΚΑΘ από 9-13/4/2022, είναι: