Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Αποτελέσματα πρωταθλήματος Εργαζομένων Λάρισας (8/1/2019)


Για την 2η φάση στο πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων,  έγινε   η 1η αγωνιστική στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο .

Ερμής Αγιάς-Λάρισας: Επιστρέφει στο… σπίτι του για το ντέρμπι με τον Ιπποκράτη


Να αφήσουν πίσω το άτυχο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, θέλουν πλέον οι παίκτες του Ερμή Αγιάς-Λάρισας, που εστιάζουν στα λάθη τους με σκοπό να τα διορθώσουν και μάλιστα άμεσα, αλλά κοιτάζουν παράλληλα και με μεγάλη ανυπομονησία και το επόμενο παιχνίδι με τον Ιπποκράτη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ο Κεραυνός κατέκτησε την πρώτη θέση στο Τουρνουά "Τάκης Σφήκας"


Την πρώτη θέση στο 3ο Τουρνουά Παίδων Τάκης Σφήκας , που διεξήχθη την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, πήρε ο Κεραυνός

Αλλαγές σε παιχνίδια της Α2 Γυναικών και Β΄- Γ΄Εθνικής Ανδρών


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε  ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚ. για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), της 13/01/2019 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 14.00 στο Κλειστό γυμναστήριο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο» .

Ο Λιάκος στο τιμόνι του Κεραυνού. (Δηλώσεις)


Ο Κεραυνός Λάρισας ανακοίνωσε ότι ο Θεόδωρος (Τεο) Λιάκος αναλαμβάνει τα ηνία του αντρικού τμήματος , καθώς συμφωνήθηκε να είναι ο πρώτος προπονητής ως το τέλος της χρονιάς.