Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Ορίστηκαν στα προκριματικά του Fiba Europe cup οι Κορομηλάς και Καρακατσούνης Χ.


Η διεθνής καταξίωση  για τον διεθνή καθηγητή διαιτησίας μπάσκετ κ. Κώστα Κορομηλά, όσο και για τον διεθνή Βολιώτη  διαιτητή  κ. Χαράλαμπο Καρακατσούνη συνεχίζεται , καθώς ορίστηκαν να διευθύνουν αγώνες για τα προκριματικά του Fiba Europe cup.

Αλλαγή ώρας στο Νίκη Βόλου-ΑΟ Αγρινίου. (Όλες οι αλλαγές)


Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω ανακαίνισης του γηπέδου, οι εντός έδρας αγώνες του Σωματείου ΑΣ Μακεδονικός για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αντί του κλειστού γυμναστηρίου του Μακεδονικού, θα διεξάγονται στο ΕΑΚ Νεάπολης  Θεσσαλονίκης.

Φιλική ήττα της Νίκης Βόλου από τον Έσπερο Λαμίας .


Πολύ καλό πρόσωπο παρουσίασε η Νίκη Βόλου , παρά την ήττα με 87-82, στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση που έγινε χθες στο Χαλκιοπούλειο  με αντίπαλο τον Έσπερο Λαμίας .

Ένα παρασκήνιο με πολλά χαμόγελα στη φωτογράφιση της Εθνικής Γυναικών


Με οικολογική συνείδηση τα διαρκείας του Γ. Σ. Μουζακίου "Γ. Πασιαλής"

Η ανακοίνωση:
«Μήνυμα οικονομικής συνείδησης για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του συλλόγου.

Στους Τιτάνες Παλαμά ο Χρήστος Γκογκίδης.

Τον  Χρήστο Γκογκίδη απέκτησαν οι Τιτάνες Παλαμά που ανακοίνωσαν την απόκτηση του έμπειρου πλέιμεικερ που έρχεται για να πλαισιώσει την ομάδα στην Γ'  Εθνική κατηγορία.

Κώστας Κεραμιδάς: «Να κρατήσουμε τα θετικά»


Το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας της ήταν αυτό με την Ισπανία για την Εθνική Γυναικών με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Κεραμιδά να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα.

Η Ισπανία επικράτησε με 82-56 της Εθνική Γυναικών στο τουρνουά του Κάθερες(φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Γυναικών δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ισπανία, η οποία κυριάρχησε στο δεύτερο μισό του αγώνα και πήρε τη νίκη με 82-56 στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας του τουρνουά του Κάθερες.

Φιλική επικράτηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με 71-74 επί του Γ.Σ.Νίκαιας (φώτο+vid)

Σε ένα δυνατό φιλικό που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο κλειστό Ι. Πατάκης , η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε του Γ.Σ.Νίκαιας με 71-74.

Φωτορεπορτάζ από τον φιλικό αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Γ.Σ.Φαρσάλων.


Δείτε φωτογραφικό υλικό από το φιλικό προετοιμασίας ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - Γ.Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ , όπως τον μεταφέρει με τον φακό της η TechItSerious Productions.