Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Άνετη νίκη σωτηρίας επί της ΕΑΛ για τον Αιολικό.

Ακόμη μία σημαντική νίκη πέτυχε ο Αιολικός Βόλου εντός έδρας επί της  Ε.Α.Λ. με  91-67.

Νίκη σωτηρίας στον… πόντο επί του Γ.Σ.Βόλου για την ΑΕΤ

Υστερα από συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, η ΑΕΤ επικράτησε εκτός έδρας του Γ.Σ.Βόλου με 61-62 και κατάφερε τελικά να διατηρηθεί στην κατηγορία, μέσα από πολλά προβλήματα και από το σοκ του θανάτου του στυλοβάτη αυτής της ομάδας του προπονητή της Χρήστου Γκότα στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου (Φώτο αρχείου με τον αείμνηστο Χρήστο Γκότα).

Κοντά στην Άνοδο η Ανόρθωση μετά από μεγάλη νίκη επί των Δαναών Τρικάλων.

 

Την 22η νίκη σε 24 αγώνες πέτυχε η Ανόρθωση που επικράτησε μέσα στα Τρίκαλα της μαχητικής ομάδας των Δαναών με σκορ 64-81.   

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α1 ΕΣΚΑΘ 1-2/4/2022

          

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ, είναι τα εξής:

Νίκη επί της ΑΕΒΔ και 2η θέση για την ΑΕΛ.

Με ιδανικό τρόπο συνέχισε το πρωτάθλημα η ΑΕΛ καθώς επικράτησε εύκολα της ΑΕΒΔ με 80-47 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α1’ ΕΣΚΑΘ, ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση και παρουσία φιλάθλων της ομάδας. 

Νίκη Βόλου - ΚΒΑ 51-29 (Προημιτελικός Παίδων Θεσσαλίας)

Για το πρώτο προημιτελικό αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος Θεσσαλίας η ομάδα της Νίκης Βόλου κέρδισε την Ακαδημία Καρδίτσας με σκορ 51 - 29 και πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα που θα γίνει στην Καρδίτσα για την πρόκριση στον ημιτελικό.

Ασταμάτητος ο Α.Σ.Καρδίτσας 72-68 και τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Ο  Α.Σ.Καρδίτσας έκανε την 22η νίκη του καθώς επικράτησε με 72-68 του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου και βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απευθείας άνοδο στη Basket League !!!!!!!!!!

Γ.Σ.Σοφάδων-Δαναοί 57-73 (Προημιτελικός Παίδων Θεσσαλίας)

Προβάδισμα πρόκρισης για το παιδικό των Δαναών , καθώς επικράτησαν στον 1ο προημιτελικό αγώνα του πρωταθλήματος παίδων Θεσσαλίας, του ΓΣ Σοφάδων με σκορ 73-57 και πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα που θα γίνει στα Τρίκαλα για την πρόκριση στον ημιτελικό.

Πρόγραμμα - αποτελέσματα Α1 ΕΣΚΑΘ 1-2/4/2022 (Συνεχής ενημέρωση)

  

Α1 ΕΣΚΑΘ

Αποτελέσματα - Βαθμολογία και τα φύλλα αγώνα της Α2 Εθνικής (2/4/2022).

    

Σε αγώνες για την 25η αγωνιστική της Α2 Ανδρών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: