Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΜARSA - Σπάρτακος 47-80 (Παιδικό Λάρισας)


«Φορτσάροντας» απο την πρώτη περίοδο οι παίδες του Σπάρτακου επικράτησαν στο Κλειστό της Ράπτου  της ΜARSA με 47-80.

Πελαργός - MARSA 64-63 (Εφηβικό Λάρισας)

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχαν οι έφηβοι του Πελαργού κόντρα στην MARSA με 64-63 , για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Λάρισας.

Η συνέντευξη τύπου του αγώνα Ίκαροι Τρικάλων - Μελίκη ( Β΄Εθνική)

Διπλός MVP από την ίδια ομάδα την 4η αγωνιστική της Α2 Ανδρών . Πρώτος ριμπάουντερ ο Ντράσκοβιτς του ΑΣΚ

 

Η 4η αγωνιστική της Α2 Ανδρών ανέδειξε… διπλό MVP και μάλιστα από την ίδια ομάδα: Την Ελευθερούπολη. Τον τίτλο του πολυτιμότερου της αγωνιστικής μοιράζονται δύο συμπαίκτες: Ο Διονύσης Σκουλίδας και ο Διογένης Γοργόνης που έφτασαν και οι δύο στο 24 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η Ροξάνα Μπάραμαν MVP της 3ης Αγωνιστικής της Α1 Γυναικών .

Από τις Εσπερίδες αναδείχθηκε η MVP της 3ης Αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών. Πρόκειται για την Ροξάνα Μπάραμαν η οποία στη νίκη της ομάδας της επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου είχε 38 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 32 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η ΕΟΚ στηρίζει τη «Φλόγα»

Το μπάσκετ και ο αθλητισμός συνολικά πρέπει να συμβαδίζουν με την κοινωνία και ειδικά με ευαίσθητες ομάδες και καταστάσεις και για τη διοίκηση της ΕΟΚ αυτό αποτελεί μια προτεραιότητα και βασική κατεύθυνση. Σήμερα (1/11), αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας επισκέφτηκε την έδρα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπολασματική Ασθένεια «Φλόγα» για να σημάνουν την έναρξη μιας ευρύτερης συνεργασίας.

Αιολικός Β -Ανάληψη 40-42 (Παιδικό Μαγνησίας)

Με το δεξί άρχισε τους αγώνες της στο πρωτάθλημα η παιδική ομάδα της Ανάληψης κερδίζοντας την δεύτερη ομάδα του Αιολικού με 40-42 . 

Ανόρθωση - Ίωνας 36-79 (Εφηβικό Μαγνησίας)

Για την 2η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος Μαγνησίας η ομάδα του Ίωνα έκανε το 2 στα 2 καθώς κέρδισε την Ανόρθωση  με σκορ 36-79 .

Γ.Σ.Βόλου - Νίκη Βόλου 39-56 (Εφηβικό Μαγνησίας)

 

Έχοντας σε φοβερή μέρα το Νίκολη που σημείωσε 30 πόντους με 2 τρίποντα , οι έφηβοι της Νίκης Βόλου επικράτησαν του Γ.Σ.Βόλου με 39-56 και έκαναν το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα Μαγνησίας.

Δηλώσεις & Highlights του αγώνα Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας (Β' Εθνική)

Βόλος BC – Ίκαρος Νεάπολης 46-60 (Α2 ΕΣΚΑΘ)

Πρώτη εκτός έδρας νίκη και δεύτερη στη σειρά για την ομάδα του Ικαρου Νεάπολης που πέρασε  από την έδρα του BC Volos , επικρατώντας με 46-60.

Νίκη Βόλου - Αιολικός 42-45 (Παιδικό Μαγνησίας)

Στην πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος (για τον Αιολικό),σε ένα όμορφο, εκρηκτικό  και δυνατό παιχνίδι ο Αιολικός Βόλου  επικράτησε της Νίκης Βόλου  42-45.

Α.Σ.Καρδίτσας - Ολυμπιακός Καρδίτσας 39-48 (Παιδικό Καρδίτσας)

  

Με το δεξί ξεκινησε το πρωταθλημα παίδων Καρδίτσας ο Ολυμπιακός καθως επικράτησε στην πρεμιέρα του Α.Σ.Καρδίτσας με 39-48.

Ίκαρος Νεάπολης - Νέος Κεραυνός 66-69 (Παιδικό Λάρισας)

 

Νέα επιτυχία για το Νέο Κεραυνό που επικράτησε με 66-69 του Ίκαρου Νεάπολης και παρέμεινε αήττητος , κάνοντας το 4 στα 4,  στο παιδικό πρωτάθλημα Λάρισας.

ΑΕΤ - Ίκαροι Τρικάλων 29-83 (Παιδικό Τρικάλων)

Με το δεξί άρχισε τους αγώνες της στο πρωτάθλημα η παιδική ομάδα των Ικάρων κερδίζοντας την ΑΕΤ με 83-29. 

Αρμένιο B.C. – Αναγέννηση Καλοχωρίου 60-38 (Β ΕΣΚΑΘ)

 

Με νίκη συνέχισε το πρωτάθλημα της Β΄ΕΣΚΑΘ το Αρμένιο επικρατώντας εύκολα στην έδρα του της Αναγέννησης Καλοχωρίου με 60-38 , σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Λέοντα Τυρνάβου.

Ολύμπια - Απόλλων Καρδίτσας 23-43 (Κορασίδων)

 

Ο Απόλλων Καρδίτσας έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κορασίδων επικρατώντας  στη Λάρισα της Ολύμπια με 23-43.

Πελασγιώτις – Κρόνος Τρικάλων 44-58 (Β ΕΣΚΑΘ)

  

Ο Κρόνος Τρικάλων συνέχισε αήττητος στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΘ καθώς επικράτησε στο κλειστό του Αγίου Θωμά και της Πελασγιώτιδας με 44-58 κάνοντας το 4 στα 4. 

Άδμητος Βελεστίνου – Α.Σ. Φαρσάλων 62-52 (Β ΕΣΚΑΘ)

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε πλήρης στο παρκέ ο Άδμητος Βελεστίνου και παίζοντας γρήγορο κατά διαστήματα μπάσκετ, επικράτησε με σκορ 62-52 του πολύ έμπειρου Α.Σ. Φαρσάλων στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, φτάνοντας στο πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν.

Ηρακλής Χάλκης B.C. – Λέοντας Τυρνάβου 55-49 (Β ΕΣΚΑΘ)

Ακόμη μια νίκη για την ομάδα του Ηρακλή Χάλκης καθώς επικράτησε εντός έδρας του Λέοντα Τυρνάβου με σκορ 55-49.

K.B.A. – Ακαδημία Φούντας 83-76 (Α2 ΕΣΚΑΘ)

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας (K.B.A.) με μία μεγάλη ανατροπή επικράτησε της  Ακαδημίας του  Φούντα για την 4η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ με 83-76.

Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» – Αστέρας 71-58 (Α2 ΕΣΚΑΘ)

Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», πήρε διψηφια διαφορά απο το πρώτο δεκάλεπτο (20-7) την οποία κράτησε  ως το τέλος επικρατώντας  του Αστέρα Λάρισας με 71-58.