Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Αποτελέσματα-Βαθμολογία Basket League (18η Αγωνιστική 20-21/3/2021) vid

 

 

Tα αποτελέσματα της Α1 Ανδρών είναι:

Υπογράφτηκε και ξεκινά άμεσα το Έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Αγιάς»

 Την Προγραμματική Σύμβαση του Έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Αγιάς», υπέγραψε ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με τον Δήμαρχο Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα.

Σοβαροί οι κίνδυνοι της απομάκρυνσης των παιδιών από τον αθλητισμό - Eπιστήμονες μιλούν και προειδοποιούν

Παιδιά που θυμίζουν αγρίμια κλειδωμένα σε κλουβιά: Με απίστευτη ενέργεια που αναπόφευκτα εκτονώνουν χοροπηδώντας πάνω στους καναπέδες ή ξεσπώντας στους γονείς και τα αδέλφια τους, με κεφάλια “κουδούνια” από τις πολλές ώρες στις οθόνες, με εμφάνιση αλλόκοτων συμπεριφορών όπως τικ και ψυχοσωματικών αντιδράσεων (π.χ. συχνοουρία), με κανένα πλέον πρόγραμμα ύπνου, καμία διάθεση για μελέτη και μία ακόρεστη όρεξη για φαγητό.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γ.Σ.Αλμυρού.

Βαθιά συγκλονισμένη είναι η μπασκετική οικογένεια του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Χρήστου Γκάτση.

Γ.Σ. Τυρνάβου: Προσφορά αγάπης με δωρεάν εγγραφή για νέους από τις σεισμόπληκτες περιοχές

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Τυρνάβου στα 41 χρόνια παρουσίας του στα αθλητικά δρώμενα της Κεντρικής Ελλάδος, έχει αποδείξει διαχρονικά πως αποτελεί ένα σπουδαίο και ιστορικό αθλητικό σωματείο με πάρα πολλές  κοινωνικές δράσεις, και αποτελεί πυλώνα πολιτισμού και προσφοράς στην τοπική κοινωνία.