Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

H "πρώτη" των αγωνιστικών τμημάτων του B.C.VOLOS (φώτο)

H ανακοίνωση:
«Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος η πρώτη συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας με την παρουσία πολλών αθλητών και αθλητριών μας του προπονητικού τιμ και με αρκετούς γονείς στις κερκίδες .



Ο τεχνικός Δ/ντης κ. Καρακατσούνης Ιωάννης και ο υπεύθυνος υποδομής κ. Καρακατσούνης Κων/νος ανέλυσαν τα προγράμματα των προπονήσεων για κάθε τμήμα τους στόχους της ομάδας μας την λειτουργία της και παρουσίασαν το προπονητικό τιμ τους κ.κ. Καραγιώργο Δημήτρη και Ρούση Δημήτρη οι οποίοι θα προπονούν τα τμήματα μας φέτος.

Κατόπιν πήραν τον λόγο οι προπονητές μίλησαν και ο καθένας ανέπτυξε την φιλοσοφία του και τον τρόπο της δουλειάς του ... Στην συνέχεια το προπονητικό τιμ απάντησε σε ερωτήσεις των αθλητών - αθλητριών και των γονέων τους .

Στο τέλος δόθηκαν τα προπονητικά προγράμματα και από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι προπονήσεις για τα τμήματα ...και βγήκαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες .

Επίσης την ερχόμενη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου θα γίνει στις 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο του 1 ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων της υποδομής μας γι' αυτό καλούνται όλοι οι μικροί αθλητές μας να δώσουν το παρόν μαζί με τους γονείς τους

Οι εγγραφές συνεχίζονται σε όλα τα τμήματα για την νέα χρονιά τηλ.επικοινωνίας;6987048486-6946284232-6973881647.. ΖΗΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .

Έχουμε επίσης την χαρά να ανακοινώσουμε την συμμετοχή της ομάδας μας στην μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει στο Τσαλαπάτα την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου με την διεξαγωγή 3on3 μαζί με όλα τα άλλα αθλήματα που θα γίνουν...η συμμετοχή των παιδιών είναι εντελώς δωρεάν !!!

Ελάτε να παίξετε να διασκεδάσετε να κάνετε φίλους ... B.C.VOLOS-PLAY WITH "PASSION" SITE:basketaballclubvolos.com»