Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

ΑΕΛ : Γιόρτασε την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» (Φώτο+vid)


Την επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ ύστερα από πέντε χρόνια γιόρτασε το απόγευμα της Τρίτης (6/6) η ΑΕΛ. Οι "Βυσσινί" πανηγύρισαν κι επίσημα την άνοδό τους στη Γ Εθνική, με την απονομή του φετινού Κυπέλλου Πρωταθλητή της Α1 ΕΣΚΑΘ από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Β. Φαλάγγα και είναι πλέον η μοναδική εκπρόσωπος της πόλης και του νομού στις Εθνικές κατηγορίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός , ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Α. Καλογιάννης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δ. Τάχος, οι οποίοι έδωσαν και τα μετάλλια στους παίκτες της ΑΕΛ .

Παρόντες στο κλειστό του Αλκαζάρ ήταν και οι φίλαθλοι του συλλόγου, που δεν μπορούσαν να απουσιάζουν από τη μεγάλη γιορτή της αγαπημένης τους ομάδας.  Όπως ήταν αναμενόμενο το σκηνικό ήταν εκπληκτικό, με τους οπαδούς να τραγουδούν και να γιορτάζουν μαζί με τους παίκτες σαν μια οικογένεια.

Στη φιέστα τιμήθηκαν εκτός από τους πρωτεργάτες αθλητές αυτής της ομάδας  και οι σημαντικοί ΦΙΛΟΙ του συλλόγου που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί αυτή η ΆΝΟΔΟΣ.  

Δείτε τι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του billkara66.blogspot :















Περισσότερες φώτο και video σε νέα ανάρτηση σε λίγο....