Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

ΣΠΑΚ Λάρισας: Συμμετείχε με επιτυχία στον φιλανθρωπικό αγώνα του ΣΒΕΚ Μαγνησίας.

Με ιδιαίτερη επιτυχία συμμετείχε ο ΣΠΑΚ Λάρισας στο φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε την Κυριακή 10/4/22 στο κλειστό της Αγριάς Βόλου ο ΣΒΕΚ Ν. Μαγνησίας, για τη συλλογή ιατροφαρμακευτικού υλικού που θα προσφερθεί στην οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου», ώστε να μεταφερθεί με ασφάλεια στον ουκρανικό λαό.


Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σύλλογου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθόσφαιρας (Σ.Π.Α.Κ.) Λάρισας συνέδραμαν σε αυτή την κοινωνική προσπάθεια μαζί με πολλούς φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο. Παράλληλα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την κλινική Ασκληπιείο Λάρισας και τους συνεταιρισμούς φαρμακοποιών Λάρισας ΠΡΟΣΥΦΛΑ ΠΕ και ΣΟΦΛΑ ΣΥΝ ΠΕ για την ευγενική προσφορά τους σε υγειονομικό υλικό που δωρηθείκε στους διοργανωτές του φιλανθρωπικού αγώνα.



Στο αγωνιστικό κομμάτι, έπειτα από αμφίρροπο παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, ο ΣΠΑΚ Λάρισας κέρδισε  54-50 κάνοντας την ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία με τα χρώματα των βετεράνων της Μαγνησίας, του παλαίμαχου αθλητή της Εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναικού Κ. Τσατσαρή. 

Οι συνθέσεις: 

ΣΒΕΚ Ν. Μαγνησίας (Καραίσκος) Τσατσαρής, Μωραίτης, Αυγερινός, Γιαννίκος, Κούριας, Δαλούκας, Πρέκας Λ., Πρέκας Ν., Πρέκας Β., Τζούμας Λ., Τζούμας Α., Κουτσογιώργης, Ντάφος, Παναγιώτου, Μαυροφιδάκης, Πορτοφέρι, Κουζιώκας, Οικονόμου, Τασιός, Ντ. Καρακατσούνης. 

ΣΠΑΚ Λάρισας (Παπαιωάννου- Τζήμας) Γκαμπέτας, Ανδρέου, Τύμπας, Χύτας Δ., Νταχμίρης, Τηγανής, Βαφειάδης, Καραστέργιος, Μουγδής, Μύτιλης, Παπαιωάννου. Τη συνάντηση διηύθυναν οι Χ. Καρακατσούνης και Θ. Τσουμαχίδης. Πριν την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του επίτιμου Προέδρου της ΕΟΚ  Ζ. Αλεξάνδρου.