Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Αναγέννηση Καρδίτσας: Οι «γκρι» μας έφτασαν στα όρια μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

«Είμαστε μια ομάδα με πιστούς Φιλάθλους

Είμαστε μία ομάδα που δεν ξεπήδησε κάπου, κάπως, κάποτε και θα γίνει ένας ακόμη κομήτης στο χώρο μας

Είμαστε μία ομάδα που κάποιοι κάποια στιγμή διέλυσαν και που με αγώνα λίγων ανθρώπων και αθλητών, ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες της 

Είμαστε μια ομάδα που μας βαραίνει η χρονολογία 1904

Είμαστε μια ομάδα Τίμια… και αυτό το γνωρίζουν ΆΠΑΝΤΕΣ 

Είμαστε μία ομάδα που ζούμε καθημερινά με το ένδοξο όνομα της: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (για την) ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ κύριοι είναι στο dna του Καρδιτσιώτη φιλάθλου. Δεν έμαθε ο Νομός ποτέ στα εύκολα. Όλα πάντα ήθελαν αγώνα.

Όλα τα παραπάνω δεν τα σέβονται κάποιοι διαιτητές όπως και κάποια  μίζερα ανθρωπάκια… Στο χθεσινό αγώνα με τη Νίκη Βόλου (και όχι μόνο) γέλασε και το παρκέ με αυτά που ζήσαμε. Και δεν είναι η πρώτη φορά φέτος.

Στο χθεσινό παιχνίδι η τριάδα ονομαζόταν: Κοϊμτζόγλου – Μπακάλης - Αγραφιώτης Γρ. είχαν μαζί τους ότι εργαλείο χρειάζεται ένας καλός κρεοπώλης για να κάνει τη δουλειά του. Να τεμαχίσει, να φτιάξει μερίδες και να μοιράσει το κρέας σε ωραίες συσκευασίες.  

Τη προσπάθεια των παικτών μας την έκριναν οι διαιτητές πράγμα που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Είχαν πλάνο, σχέδιο και το ακολούθησαν κατά γράμμα.

Σε άλλα παιχνίδια ήταν άλλες τριάδες… Γιάννης, Κώστας, Δημήτρης που ακολούθησαν την ίδια τακτική με τους παραπάνω.

Κανένας σεβασμός, καμία διάθεση να υπηρετήσουν το Άθλημα που αγαπάμε και με κόπο σε αυτές τις δύσκολες εποχές, πληρώνουμε από τις τσέπες μας και προσπαθούμε να είμαστε τίμιοι προς το Μπάσκετ. Γιατί το Μπάσκετ υπηρετούμε κύριοι και την ομάδα μας με τα 118 χρόνια Ιστορίας.

Πρόεδρε της ΕΟΚ, είχατε πει «ότι δεν θέλω να ξαναδώ παιδάκι να κλαίει»… Σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας, οι Ακαδημίες βρίσκονται στην κερκίδα… και σε κάποια κλαίνε!!     

Η νίκη για εμάς, δεν είναι το παν και στην βωμό της νίκης δεν θυσιάζουμε τίποτα… και αν δεν το πιστεύεται, κάντε μια αναδρομή στο time line των Social Media μας και θα βρείτε την επανάληψη της λέξης «ΙΣΤΟΡΙΚΗ» χρονιά για την ομάδα μας. Ιστορική για τη συμμετοχή μας στη #ΒΕΘΝΙΚΗ… αλλά έχουμε καταλάβει από την αρχή του δευτέρου γύρου ότι μας θεωρούνε τη μία από τις σίγουρες για υποβιβασμό… έτσι έχουν αποφασίσει να ξέρετε και είχαν το θράσος να μας το πούνε κατάμουτρα.

Έχουμε στη διάθεση μας όλα τα video των αγώνων που με νύχια, δόντια και πονηριά οι «γκρι» μας έφτασαν στα όρια μας.

κ. Πρόεδρε και όποιοι άλλοι διαβάσετε αυτή την ανακοίνωση θα θέλαμε να γνωρίζεται ότι το χθεσινό έργο το γνωρίζαμε… όπως και τον Σεναριογράφο του.»