Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Τα "ευχαριστώ " του Α.Σ.Καρδίτσας σε όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση του Τουρνουά «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ»

O ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας οφείλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν για την άψογη διοργάνωση του Τουρνουά «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ» το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου:

Καταρχήν, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιο, για τη συμβολή τους στη διοργάνωση.

Το Δήμο Καρδίτσας και το Δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο, για την υποστήριξη στη διοργάνωση του τουρνουά.

Τις ομάδες που τίμησαν την πόλη με την παρουσία τους και συγκεκριμένα την ΚΑΕ Προμηθέας, ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ΚΑΕ Λάρισα. Το θέαμα υψηλού επιπέδου που πρόσφεραν, αλλά και το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού που ανέδειξαν, αποτελούν παράδειγμα για όλους μας.

Τους δεκάδες εθελοντές που εργάστηκαν ώστε το Τουρνουά να έχει επιτυχία και βέβαια, τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο και απόλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ.

Με τη διοργάνωση του Τουρνουά, αποδείχθηκε πως η Καρδίτσα πρέπει και μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις που ενισχύουν την εξωστρέφεια της περιοχής μας και τη φέρνουν στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος. Με τη συνεργασία όλων, με ένα καταπληκτικό νέο γυμναστήριο, η Καρδίτσα αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι σημείο αναφοράς για τον ελληνικό αθλητισμό.