Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Ούριος άνεμος για το μπάσκετ γυναικών στη Θεσσαλία

Η διεξαγωγή της πρώτης φάσης του προγράμματος Μπάσκετ για Κορίτσια στα Σχολεία στο Βόλο και τη Λάρισα έφερε στη Θεσσαλία κλιμάκιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αποτελούμενο από μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες τεχνικούς στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ.


Πέραν των υποχρεώσεων στα Σχολεία, το κλιμάκιο της ΕΟΚ συναντήθηκε με παράγοντες της ΕΣΚΑΘ και τους Περιφερειακούς Προπονητές Γυναικών Θεσσαλίας προκειμένου να αξιολογήσουν, προγραμματίσουν και βελτιώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία για την ανάπτυξη του Γυναικείου μπάσκετ στη Θεσσαλία. Τα πρώτα δείγματα αυτής της συνεργασίας θα φανούν σύντομα.

Οι σχετικές συζητήσεις επεκτάθηκαν φυσικά και σε αναλύσεις της γενικότερης κατάστασης του Ελληνικού αλλά και διεθνούς μπάσκετ και όπως ήταν αναμενόμενο ξεπέρασαν τα όρια των γηπέδων και συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ σε εστιατόριο της Λάρισας, όπου τους "συνέλαβε" ο φακός του billkara.blogspot.com.

Στη σχετική φωτογραφία διακρίνονται.....ο Δημήτρης Μπακογεώργος,  Υπεύθυνος Ανάπτυξης Κοριτσιών, ο Βασίλης Μασλαρινός, Προπονητής της Εθνικής Γυναικών,   ο Άρης Ζώης , συντονιστής του όλου προγράμματος εκ μέρους της FIBA, ο Δημήτρης Κουραμάς , παλαίμαχος καλαθοσφαιριστης της Λάρισας και όχι μόνο , η Τούλα Καλέντζου,  πρώην αρχηγός της Εθνικής Γυναικών,   ο Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, εργοφυσιολόγος των Εθνικών Ομάδων και ο Θωμάς Χάρμπαλης, τεχνικός συντονιστής του προγράμματος.