Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Παρελθόν Χ. Αναγνωστόπουλος - Χαιρετίδης από τον Γ.Σ.Φαρσάλων


Η Διοίκηση του Γ.Σ.Φαρσάλων εξέδωσε ευχαριστήριες ανακοίνωσεις μετά τη λύση της συνεργασίας με τους  Χρήστο Αναγνωστόπουλο και Λάζαρο Χαιρετίδη .



Αναλυτικά:
Ανακοίνωση για Αναγνωστόπουλο
«Προτεραιότητα μας ήταν να παραμείνει ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος στην ομάδα μας όντας ένας από τους βασικούς συντελεστές τα τελευταία χρόνια στην πορεία μας.

Παρά τις υπερβάσεις και την επιθυμία μας για συνέχιση της συνεργασίας μας που εκφράστηκαν έμπρακτα τόσο στον αθλητή όσο και στον μάνατζερ του κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Τον ευχαριστούμε για όλα όλα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο.»


Ανακοίνωση για Χαιρετίδη
«Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Λάζαρο Χαιρετίδη μετά από δυο χρόνια συνεργασίας.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων τον ευχαριστεί θερμά για την παρουσία του και την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο τόσο στην καριέρα του όσο και στην προσωπική του ζωή με υγεία και πολλές επιτυχίες.»