Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Έκοψε την πίτα του ο ΣΒΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ (φώτο)


Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας (ΣΒΕΚΛ) την Δευτέρα 6 Μαρτίου  στο καφέ Hoops του Κώστα Μπαζάκη.

Το Δ.Σ.  αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους , έκανε αναφορά στα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε αλλά και στις δράσης που προβλέπονται για το 2017.

Η αρχή γίνετε με τον φιλανθρωπικό αγώνα της Κυριακής 12/3 , μεταξύ Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας και Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας ,  για τη στήριξη του Κέντρου Προστασίας Ατόμων με Αναπηρίες "Αριστέας" και για την ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Στόχος του αγώνα είναι:
α) η εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τους θεατές (τρόφιμα, ρούχα) τα οποία θα ενισχύσουν το Κέντρο Προστασίας Ατόμων με Αναπηρίες "Αριστέας"
β) η ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" - Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας.

Οι δράσεις βέβαια δεν σταματούν εδώ μιας και γίνετε προσπάθεια , όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΒΕΚΛ  Θεόδωρος Λιάκος ,  να τελεστεί  στη Λάρισα και το πανελλήνιο πρωτάθλημα παλαιμάχων.