Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Επιστροφή Κώστα Κομποδιέτα στο τιμόνι του Γ.Σ.Σοφάδων


Με  Κώστα Κομποδιέτα στον πάγκο του θα πορευτούν  και πάλι στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ  που ξεκινά το Σάββατο  η Σοφάδες , καθώς λύθηκε το  προσωπικό κώλυμα του ιδίου να παρευρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και ήταν ο λόγος της λύσης συνεργασίας του Ιουνίου.

Αναλυτικά
"Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Κομποδιέτα. Του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία.
Ο Γ.Σ.Σ. το απόγευμα του Σαββάτου 28/10/2017 και ώρα 17:30 στο κλειστό γυμναστήριο Σοφάδων   ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ 2017-2018 , ένα απαιτητικό πρωτάθλημα στο οποίο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και με πρωταγωνιστικές πορείες έφτασε δυο φορές μια ανάσα από την άνοδο στη Γ Εθνική κατηγορία.
Έτσι και φέτος με οδηγό τις περασμένες χρονιές , οι διοικούντες το σύλλογο , εδώ και μήνες προσπαθούν να χτίσουν  μια ομάδα , όπου πρωταρχικό στόχο θα έχει το καλό μπάσκετ και αγώνα με τον αγώνα να προσελκύσει τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής. Με πολλή δουλειά και πίστη στους παίχτες και τον προπονητή , είμαστε σίγουροι πως ένα ακόμη όμορφο ταξίδι στα γήπεδα της Θεσσαλίας , αρχίζει το Σάββατο , με τον εντός έδρας αγώνα με τον πολύ δυνατό και ενός εκ των φαβορί για την άνοδο Γ.Σ. Αμπελώνα.
Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς της ομάδας για τη συμπαράσταση ,στα δύσκολα χρόνια που διάγουμε και ιδιαίτερα κάποιους που έκαναν την υπέρβαση για το καλό του συλλόγου μας, όπως την εταιρία HAUSBRAND , και το χορηγό εστίασης πιτσαρία LA FIAMMA (κ. Καλλιάρα Βάιο). Επίσης , ο Γ.Σ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα το Δήμο Σοφάδων, και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Ορέστη Ψαχούλα για τη βοήθειά τους σε θέματα που αφορούν στην ομάδα μας.
Με την ολοκλήρωση των χορηγιών θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση, όπου θα αναφέρεται το σύνολο αυτών. 

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ."