Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Στο Πανεπιστήμιο UIW και το NCAA ο Θωμάς Ζευγαράς!

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ του Ολυμπιακού Θωμάς Ζευγαράς  αναμένεται να κυνηγήσει το αμερικανικό όνειρο από τη νέα χρονιά. καθώς θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου IWU και θα αγωνιστεί στο NCAA.



Ένα ακόμα ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ , όπως αναφέρει το Eurohoops.net, φαίνεται πως θα ανοίξει τα “φτερά” του για το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την πρώτη κατηγορία του NCAA.

Ο 19χρονος διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού Θωμάς Ζευγαράς θα αποτελεί μέλος από την επόμενη σεζόν του Πανεπιστημίου UIW που έχει έδρα το Σαν Αντόνιο. Από εκεί έχει πάρει το πτυχίο του το 2011 μετά το τέλος της καριέρας του ο θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ και του NBA “Ναύαρχος” Ντέιβιντ Ρόμπινσον που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (1999, 2003) και αγωνίστηκε για 14 χρόνια (1989-2003) στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο Ζευγαράς εκτός του ότι συμμετείχε στο Basketball Without Borders, έχει και δύο επίσημες συμμετοχές με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού στην Basket League την αγωνιστική περίοδο 2018-19 με προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ. Πλέον έχει μπροστά του μία τεράστια πρόκληση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός παίκτης γεννήθηκε στις 16/1/2001 στην Καρδίτσα. Βλέπει τον κόσμο από τα 2.06μ. και έχει άνοιγμα χεριών πάνω από 2.12μ.! Έκανε τα πρώτα του βήματα στον Απόλλωνα Καρδίτσας. Ενώ το 2015 τον εντόπισε ο Ολυμπιακός και μετακόμισε  στον Πειραιά.