Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Ανανέωσε τη συνεργασία με "8" ο ΓΑΣ Παλαμά, κρατώντας τον βασικό κορμό του.

Ο ΓΑΣ Παλαμά έχει θέσει ως σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2’ ΕΣΚΑΘ. για αυτό και ανανέωσε τη συνεργασία του με 8 βασικούς παίκτες, που αγωνίστηκαν στο περσινό πρωτάθλημα.



Έτσι, στην ομάδα παρέμειναν οι Νίκος Γαγάτσης , Κώστας Μέλλος, Μπάμπης Τσιλίκας, Παναγιώτης Γκόβαρης , Νίκος Σουμπασης, Πάρης Λυτρίβης , Μιχαήλ Καρακώστας και Χριστόφορος Σερίφης.

Αναλυτικά :
«Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή Σερίφη Κώστα, σειρά έχουν οι ανανεώσεις των παικτών της ανδρικής ομάδας μπάσκετ ΓΑΣ ΠΑΛΑΜΑ οι οποίες θα αποτελέσουν τη βάση για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά της Α2.

Και επειδή, όπως έχουμε πει, συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει,έτσι με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε τις ανανεώσεις των παικτών:
ΓΑΓΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ,
ΜΕΛΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ,
ΤΣΙΛΙΚΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ,
ΓΚΟΒΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ,
ΛΥΤΡΙΒΗΣ ΠΑΡΗΣ,
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ,
ΣΕΡΙΦΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ.

Παίκτες που αποτέλεσαν το κορμό της περσινής χρονιάς, όπου με την εμπειρία , την αφοσίωση και την φρεσκάδα τους δημιούργησαν ένα κλίμα ενότητας πετυχαίνοντας την άνοδο της ομάδας μας.

Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για ακόμα μια χρονιά και με αίσθημα ευθύνης τους υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Συνεχίζοντας τον προγραμματισμό ,τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι νέες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας μας.»

Το ΔΣ του συλλόγου ΓΑΣ ΠΑΛΑΜΑ