Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Στα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Β.Δ. ο Λευτέρης Κατσαλής.

Η ΑΕΒ Διμηνίου ανακοίνωσε την εναρξη της συνεργασίας με τον Λευτέρη Κατσαλή για τη θέση του προπονητή στο εφηβικό και παιδικό τμήμα του συλλόγου.

Αναλυτικά:
«Η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου καλωσορίζει στην οικογένεια της τον προπονητή Κατσαλή Λευτέρη. Ο κ. Κατσαλής Λευτέρης, παλιός γνώριμος συνεργάτης και αξιόλογος προπονητής, αναλαμβάνει από τη νέα χρονιά τα τμήματα υποδομής Εφηβικού και Παιδικού της ομάδας μας.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι με αυτήν την αλλαγή το φρεσκάρισμα και η αναδιάρθρωση των αγωνιστικών τμημάτων μας για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και προώθηση των αθλητών στο αντρικό της ομάδας μας και στην ευρύτερη αγορά του μπάσκετ. Με αφορμή αυτό το γεγονός θα γίνονται καθημερινά προπονήσεις και δοκιμαστικά σε αθλητές γεννημένους 2003-04-05, όπως επίσης θα ακολουθείται και ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων πάνω στις αδυναμίες των αθλητών, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και αθλητές από όλη την πόλη.

Τηλ. επικοινωνίας του προπονητή Κατσαλή Λευτέρη 6934855796. Να ευχαριστήσουμε τον προπονητή κ. Λότφι Πάρη για το πολύτιμο έργο που πρόσφερε στην ομάδα μας και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία με τη γυναικεία ομάδα της Ολύμπια Λάρισας.

Να ευχηθούμε στον κ. Σιδηρόπουλο Κων/νο και τους αθλητές μας καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Τέλος για εγγραφές στα τμήματα υποδομής αγόρια κορίτσια όλων των ηλικιών καλείτε καθημερινά στο τηλ. 6945797544 τον υπεύθυνο της ομάδας, κ. Κατσαφούρη Σπύρο. Έναρξη προπονήσεων ακαδημίας 1 Σεπτεμβρίου».