Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Ήττα για τους Τιτάνες Παλαμά από τον Απόλλων Πτολεμαΐδας για την Β' φάση του Πανελλήνιου κορασίδων


Με ήττα 35-61 από τον Απόλλων Πτολεμαΐδας συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα των κορασίδων των Τιτάνων Παλαμά , στη Β´ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.


Η ομάδα της Πτολεμαΐδας επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα κάνοντας την δεύτερη νίκη της στο τουρνουά.

Τα κορίτσια του Χαντζιάρα προσπάθησαν  έβγαλαν χαρακτήρα και  δεν παράτησαν σε καμία χρονική στιγμή το παιχνίδι, παρά την διαφορά , καθώς η συγκομιδή εμπειριών είναι σαφώς πιο σημαντική από το αποτέλεσμα.

Οι απαιτήσεις της διοργάνωσης πολλές και ο δεύτερος σερί αγώνας επιφύλασσε προβλήματα τραυματισμών για Δασκαλοπούλου, Μπακράτση και Πατσιαλή.

Επίσης πρέπει να σταθούμε στον τραυματισμό της Ζένιας Λιάπη που συγκρούστηκε με την αντίπαλο της, με συνεπεία τον τραυματισμό της αθλήτριας των Τιτάνων στα δόντια. Η σύγκρουση προκάλεσε τοπική αιμορραγία του στόματος που οδήγησε στην διακομιδή της στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Τιτάνες Παλαμά - Απόλλων Πτολεμαΐδας 35-61
Δεκάλεπτα: 11-14, 17-33, 24-48, 35-61
Διαιτητές: Καντερές - Καρμπα
Τιτάνες Παλαμά  :  (Λ. Χαντζιάρας): Τζέλλα 3, Λιάπη 1, Τσιάρη 13 (2), Πατσιαλή , Μασούρα, Βαλλιανάτου , Δασκαλοπούλου 3, Καρακώστα , Ντίνα , Μπακράτση 12 (1), Κωνσταντέλλου, Καλαντζοπούλου 3.
Απόλλων Πτολεμαΐδας (Τσακμάκη): Βασιλειάδου 2, Δίπλαρη 4, Κωνσταντινίδου , Αντωνίου Κ. 10(1), Κωδωνά, Σαρβάνη 11, Δήμου 4, Ζησοπούλου 4(1), Τσουμίτα 7, Αντωνίου Ι. 9(1), Βασιλείου 4, Μάρκου 6.