Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Χώρισαν οι δρόμοι "Γ.Σ.Μ.Π.ΠΑΣΙΑΛΗΣ" και Κουρμέτζα


Αναπάντεχη διακοπή συνεργασίας μεταξύ Γεώργιο Κουρμέτζα και Γ.Σ.Μουζακίου , παρά την περσινή απίστευτη χρονιά που συνοδεύτηκε από αήττητο ρεκόρ νικών και άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Οι δυο πλευρές δεν τα βρήκανε σε κάποια θέματα λειτουργίας του συλλόγου και έτσι δεν υπήρξε συμφωνία για τη νέα χρονιά.

Ο κόουτς Κουρμέτζας σε δήλωση του αναφέρει: "Ευχαριστώ τους αθλητές και την διοίκηση του συλλόγου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη τη χρονιά , με αποτέλεσμα να είναι ο "Γ.Σ.Μ.Π.ΠΑΣΙΑΛΗΣ" η μοναδική αήττητη ομάδα σε όλους τους ομίλους και τις κατηγορίες της Θεσσαλίας, και εύχομαι σε ολους  καλή συνέχεια με επιτυχίες την καινούρια χρονιά".

Να θυμίσουμε οτι ο Γεώργιος Κουρμέτζας έχει μεγάλη καριέρα και ιστορία σαν αθλητής του μπάσκετ, ενώ τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα σαν προπονητής με πολλές επιτυχίες. Διεθνής με την Εθνική ομάδα των Εφήβων, έχει τρεις υποτροφίες από αμερικανικά κολέγια Α’ κατηγορίας NCAA, ενώ είναι και κάτοχος Πανελληνίου ρεκόρ τριπόντων σε ένα ματς (19).

Ο Γιώργος Κουρμέτζας ως αθλητής έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Δαναών Τρικάλων, Σπόρτινγκ Αθηνών, Κ.Α.Ο. Δράμας, Ολυμπιακός Βόλου, Αίολος Τρικάλων, Α.Σ. Τρικάλων, ΟΦΗ, Ερμής Τρικάλων, Γ.Σ. Αμπελώνα Λάρισας, Πελασγοί, Α.Ο. Καλαμπάκα, Ιπποκλής, Δαναός Τρικάλων, Ιπποκράτης Κω, Ίκαροι, Άγιος Νέστορας.

Ως παίχτης έχει γευτεί την άνοδο με τον Άγιο Νέστορα στην Α2 ΕΣΚΑΘ, με τους Δαναούς στην Α1 ΕΣΚΑΘ, με τους Ίκαρους στην Γ’ Εθνική, με τον Ιπποκράτη της Κω στην Γ’ Εθνική, με τον Δαναό στην Β’ Εθνική, με τον Α.Σ. Τρίκαλα στην Β’ Εθνική, με τον Σπόρτινγκ Αθηνών στην Α1 Εθνική και είναι Πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ως προπονητής έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Ιπποκλή, Ερμή, Δαναούς, Πελασγούς, Άγιο Νέστορα και Ίκαρους και έχει καταφέρει να ανεβάσει τον Άγιο Νέστορα από την Β’ ΕΣΚΑΘ στην Α2, τους Δαναούς από την Α2 ΕΣΚΑΘ στην Α1 και με τους Πελασγούς στα μπαράζ ανόδου για την Α1.