Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Γιορτή του μπάσκετ το 3on3 που διοργάνωσε ο Σπάρτακος


Το σύνθημά  "πάρε τους φίλους σου και έλα να παίξεις το μπάσκετ είναι παιχνίδι"  είχε απόλυτη απήχηση σε αγόρια και κορίτσια που απόλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ στο 3on3 που διοργάνωσε ο Σπάρτακος.


Ήταν τόσο μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση των παιδιών από τη συμμετοχή τους στο αγαπημένο τους άθλημα που "ζωγραφίζονταν" στο πρόσωπό τους .

Στο τουρνουά δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά αυτό που μετρούσε ήταν η συμμετοχή και η προσπάθεια .

Ο σκοπός του συλλόγου να αγαπήσουν ολοένα και περισσότερα παιδιά τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ επιτεύχθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

"Η ακαδημία μας στα σύγχρονα πρότυπα λειτουργίας των ακαδημιών συνεχίζει τις προπονήσεις ώστε οι αθλητές μας να έχουν όλες εκείνες τις ικανότητες φυσικής κατάστασης και ατομικής τεχνικές που πρέπει να έχει σήμερα ένας αθλητής μπάσκετ .

Τα αποτελέσματα της κοινής προσπάθειας διοίκησης προπονητών γονέων και φυσικά των αθλητών μας ήδη αποδίδουν καρπούς με μία εκπληκτική πορεία για τα τμήματα μίνι παμπαίδων παιδικού και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων και κορασίδων και με ένα στόχο να πάμε ακόμη πιο ψηλά .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη διοίκηση και τους προπονητές του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν χρόνια τώρα γονείς και παιδιά εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια ώστε να διαμορφώνουμε καλύτερους αθλητές αλλά Προπάντων καλύτερους ανθρώπους" συνέχισε η ανακοίνωση του Σπάρτακου.