Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Με νέα αγωνιστική εμφάνιση στην πρόκληση της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Απόλλων Καρδίτσας!

Η φετινή χρονιά βρίσκει ανανεωμένη την αντρική ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας, η οποία παρουσιάζει τη νέα επίσημη αγωνιστική της εμφάνιση για την περίοδο 2024-25!

Δίπλα στην μπλε, η οποία εγκαινιάστηκε ήδη από την περασμένη σεζόν, με τα γνωστά, επιτυχημένα αποτελέσματα, προστέθηκε φέτος η λευκή φανέλα με τις λεπτές μπλε ρίγες για τις εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας !

Τα επίσημα «αποκαλυπτήρια» έλαβαν χώρα το Σάββατο (5/10) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. Καρδίτσας και στην πρεμιέρα του Απόλλωνα Καρδίτσας με αντίπαλο την Α.Ε.Β. Διμηνίου και αποδείχτηκαν «γούρικα», αφού η πρώτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ συνοδεύτηκε με ιστορική νίκη.

Και οι δύο φανέλες, ξεχωρίζουν για τις υψηλές προδιαγραφές σε ύφασμα και σχεδιασμό, καλύπτοντας αισθητικά και πρακτικά στο ακέραιο τις ανάγκες των αθλητών.

Τα παραδοσιακά χρώματα του Απόλλωνα συνδυάστηκαν αρμονικά με το εξατομικευμένο design που επιμελήθηκε, τόσο για την μπλε, όσο και για τη λευκή εμφάνιση, η εταιρεία «Επιγραφές -Μεταξοτυπίες Χρυσικός». 

Η εταιρεία (Μεγ. Αλεξάνδρου 45 & Τιτάνων), με παρουσία και εμπειρία 29 ετών στο χώρο των επιγραφών, αναλαμβάνει εκτυπώσεις παντός τύπου, t-shirts, διαφημιστικά, ενώ από το 2022, επεξεργάζεται και σχεδιάζει με συνέπεια και αρτιότητα τα υπέροχα γραφικά προς χρήση της ομάδας μας.

Ο Απόλλων Καρδίτσας ευχαριστεί τις «Επιγραφές-Μεταξοτυπίες Χρυσικός» και προσωπικά τον Θωμά Χρυσικό για τη στήριξη που παρέχει και την εμπιστοσύνη στην ομάδα .


Με το Τεχνικό Γραφείο «Φώτης Ν. Καμινιώτης» στη φανέλα του ο Απόλλων Καρδίτσας!

Ο Απόλλων Καρδίτσας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ένα σημαντικό χορηγό μπροστά στις νέες προκλήσεις και την προσπάθεια της αντρικής ομάδας στη φετινή, παρθενική της σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Το Τεχνικό Γραφείο «Φώτης Ν. Καμινιώτης» συνοδεύει την ομάδα μας στο πρώτο της ταξίδι στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της Θεσσαλίας, ως χορηγός αγωνιστικής εμφάνισης.

Το λογότυπο της εταιρείας κοσμεί τη λευκή φανέλα του Απόλλωνα και ήδη προβάλλεται με επιτυχία, καθώς η ομάδα μας πραγματοποίησε νικηφόρο ντεμπούτο στο καινούριο πρωτάθλημα απέναντι στην Α.Ε.Β. Διμηνίου, στα αποκαλυπτήρια της νέας αγωνιστικής εμφάνισης.

Η εταιρεία «Φώτης Ν. Καμινιώτης» διαθέτει πλούσια  εμπειρία σε κάθε τομέα ενασχόλησής της στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Ειδικότερα, αναλαμβάνει ενεργειακό σχεδιασμό κτιρίων, στατική και ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, μελέτες & πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης (ενεργειακές επιθεωρήσεις κτιρίων Γ’ τάξης), τακτοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών με τους εκάστοτε νόμους, τοπογραφικά διαγράμματα (εξαρτημένα σε ΕΓΣΑ ’87), άδειες λειτουργίας καταστημάτων, άδειες οικοδομής (μελέτη-επίβλεψη), στατικές μελέτες νέων κατασκευών και μελέτες στατικής επάρκειας υφιστάμενων κτιρίων (στατική αποτίμηση), όπως επίσης μελέτες ανακαίνισης υφιστάμενων κτιρίων.

Ο Απόλλων Καρδίτσας ευχαριστεί την εταιρεία «Φώτης Ν. Καμινιώτης» (Τρικάλων 198, Καρδίτσα) και προσωπικά τον Φώτη Καμινιώτη για τη στήριξη που παρέχει στην ομάδα μας, ως ένας άνθρωπος με βαθιά αγάπη για τον αθλητισμό, ο οποίος επενδύει σε αυτό το κομμάτι που αποτελεί αντανάκλαση της κοινωνίας μας.