Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Στην Ανόρθωση τη νέα σεζόν ο νεαρός Χρήστος Σαββίδης.

Στα κυανέρυθρα τη νέα σεζόν ο 19χρονος Χρήστος Σαββίδης που συμφώνησε σε όλα με την νεοφώτιστη στην National League 2 Ανόρθωση, αποτελώντας την 7η μεταγραφή της Βολιώτικης ομάδας.


Ο Σαββίδης είναι 19 χρονών, αγωνίζεται ως point guard, διακρίνεται για το οργανωτικό του παιχνίδι, για τα αμυντικά του προσόντα καθώς και για το μακρινό σουτ. Αν και μόλις 18 χρονών, έχει εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες αφού πέρυσι αγωνίσθηκε μέχρι τον Δεκέμβρη στον ΑΓΣ Ιωαννίνων στην Γ’ Εθνική ενώ στο υπόλοιπο της σεζόν αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική με τα χρώματα της Νίκης Βόλου. 

Ο νεαρός Βολιώτης αποκτήθηκε με υποσχετική ενός έτους από τον Αιολικό Βόλου με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής Εφήβων Θεσσαλίας το 2022. Η ομάδα του Βόλου ευχαριστεί τον Αιολικό Βόλου για την συνεργασία και την παραχώρηση του αθλητή ενώ με αυτή την μεταγραφή, έφτασε αισίως τις 7 μεταγραφές. 

Με τις κινήσεις αυτές ο σύλλογος δείχνει ότι επενδύει στους νεαρούς ταλαντούχους αθλητές της πόλης καθώς και στην ακαδημία που ήδη αριθμεί 150 αθλητές. 

Εκτός του Σαββίδη έχουν επίσης αποκτηθεί οι Λογοδότης Παναγιώτης, Ίλτσογλου Γιώργος, Σιρολιάνης Κώστας, Νανζίφ Ιντό, Μισαηλίδης Απόλλωνας και Στύλας Ραφαήλ και αναμένεται να γίνει άλλη μια προσθήκη ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ στο οποίο υπάρχουν από πέρυσι που ανανέωσαν και οι έμπειροι Παρασκευάς Γιώργος, Σιμάκης Χρήστος, Ίλτσογλου Θοδωρής, Ζησόπουλος Παναγιώτης, Σταθούρος Άγγελος.