Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Ανόρθωση: Νέα μεταγραφή η Μαρία Φούτρα - Παρελθόν η Ιωάννα Αρτεμισίου.

Στα κυανέρυθρα τη νέα σεζόν , με την ομάδα της Ανόρθωσης , θα αγωνίζεται η νεαρή Μαρία Φούτρα που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου.   

Ο Φούτρα είναι 16 χρονών, αγωνίζεται ως περιφερειακός, διακρίνεται για το δυναμικό της  παιχνίδι ενώ τα τελευταία δυο χρόνια συμμετείχε στις τελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων κορασίδων και νεανίδων με τον Ολυμπιακό Βόλου κατακτώντας ισάριθμες φορές την 5η θέση. 

Η ομάδα του Βόλου επενδύει στα νέα κορίτσια της πόλης, αφού εκτός της Φούτρα έχουν ήδη αποκτηθεί η 16χρονη Θεοφανία Μητραλή καθώς και η 16χρονη Ιωάννα Σαμαντά. Μπορεί οι βλέψεις να είναι υψηλές για την Βολιώτικη ομάδα όμως δεν ξεφεύγει από τον βασικό στόχο που είναι η ανάδειξη νέων αθλητριών δίνοντας χώρο και θέση σε νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες.

 Επίσης, σε καταρχήν συμφωνία έχει έρθει ο σύλλογος και με άλλες δυο ταλαντούχες 17χρονες, την Μπασδέκη από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Τσομπανοπούλου από την Νίκη Βόλου και αναμένονται οι τυπικές εγκρίσεις από τους συλλόγους που ανήκουν τώρα για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους.

 Τέλος, στον αντίποδα η Ιωάννα Αρτεμισίου που αποκτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη από την Ολύμπια Λάρισας αποτελεί παρελθόν, αφού έμεινε ελεύθερη καθώς κρίθηκε ότι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και στη θέση της αποκτήθηκαν η Κύπρια Θεοδώρα Ξενοφώντος και η Βάνα Γκανάτσιου από τον Απόλλωνα Πτολεμαίδας.