Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Πρωταθλητής παίδων Θεσσαλίας για 4η χρονιά ο Κεραυνός!!!!!!

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων Θεσσαλίας πανηγυρίζουν από σήμερα  οι παίκτες του Ν. Κεραυνού που επικράτησαν του  Σπάρτακου με 50-49 στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ.
Σε έναν πολύ ωραίο τελικό , που έγινε με την  παρουσία από πλευράς ΕΣΚΑΘ,  του αντιπροέδρου κ. Β. Φαλάγγα , του Γεν. Γραμματέα κ. Κ. Ζέικου , του υπεύθυνου αναπτυξιακού  κ. Ζήση Δότα, αλλά και του κ. Γ. Βαρνά από πλευράς ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ που ήταν και κομισάριος του αγώνα . οι παίκτες των δύο ομάδων  απέδωσαν ιδιαίτερα καλό μπάσκετ, με  πολλά σκαμπανεβάσματα βέβαια στην απόδοσή τους  , καθώς το άγχος της κατάκτησης του τίτλου ήταν εμφανές στις κινήσεις τους.

Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ,  με το πάθος των παιδιών και των δύο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο να κυριαρχεί ως το τέλος της συνάντησης , με το τελικό 49-50 να βρίσκει τον Κεραυνό να πανηγυρίζει έξαλλα για 4η χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή παίδων Θεσσαλίας , με τους  παίκτες να κάνουν το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους Αντώνη Πάκα , ο οποίος σήμερα είχε τα γενέθλιά του.

Πρώτοι σκόρερ  της αναμέτρησης , για  τον Κεραυνό  ο  Τσουκαλέλης  με 18(4) πόντους και ο Μπούρμπος με  21(5) για το Σπάρτακο.

Την απονομή του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα και των μεταλλίων και στις 2 ομάδες έκανε ο υπεύθυνος αναπτυξιακού κ. Ζήσης Δότας , ο αντιπροέδρος κ. Β. Φαλάγγας και ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΚΑΘ  κ. Κ. Ζέικος .

Να θυμίσουμε ότι ο Κεραυνός θα πάρει μέρος  στη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων στο δεύτερο  όμιλο , που θα γίνει το διάστημα 17-19 Ιουνίου. 


Σπάρτακος  - Νέος Κεραυνός  49-50
Δεκάλεπτα: 12-16, 28-25, 39-35, 49-50
Διαιτητές: Μαραμής -Γερακίνης
Σπάρτακος : (Παππάς-Βαρδσακούλης) Παπαναστασίου 13(3), Αναστασιάδης 4, Κλεφτάκης 8, Μπελιούδης 2, Βογιατζής,  Σίσκος , Αγγελάκης 1, Τσιούμας, Σκρέκας , Μπούρμπος 21(5).
Νέος Κεραυνός (Πάκας-Ζαχαρέλης) Αντωνόπουλος 4, Μπεινάς  , Πάσχος  8,  Τσουκαλέλης 18(4),  Δρυστέλλας 6, Γκανάς , Στογιάννης , Λούπας , Δεμίρης  11(1), Μπαρούτας , Λιάμπος 3(1), Κουτσαμπέλλας.