Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Μόνη πρώτη η Ανόρθωση που επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του Μύτικα με 65-74.

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο γήπεδο του Αγίου Θωμά στη Λάρισα, όπου κοντραρίστηκαν δυο ομάδες που σίγουρα θα στέκονταν με άνεση και σε μεγαλύτερη κατηγορία αφού διαθέτουν πολύ ποιοτικά ρόστερ ενώ παρά την κρισιμότητα του αγώνα έπαιξαν όμορφο μπάσκετ και πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια αφού οι δυο ομάδες είναι αντίπαλοι μόνο για 40 αγωνιστικά λεπτά.


Ένα τρομερό ντέρμπι και ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι ιντερνετικά αφού ο αγώνας μεταδόθηκε σε livestreaming από το voloslive καθώς μόνο 30 ήταν οι τυχεροί που μπόρεσαν και βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου λόγω μέτρων πανδημίας. 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια αγώνα, πήγαινε πόντο πόντο για το μεγαλύτερο διάστημα αλλά πιο τυχεροί και ουσιαστικοί ήταν στο τέλος οι Βολιώτες που κατάφεραν και πήραν την πολυπόθητη νίκη που τους δίνει αέρα δύο νικών πλέον και μεγάλες πιθανότητες για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. 

Οι γηπεδούχοι είχαν κορυφαίους τους Γουλα, Καραδήμα, Μηλιώνη που πέτυχαν 17, 15 και 10 πόντους αντίστοιχα. Για τους Βολιώτες  που αγωνίστηκαν με μόλις 7 παίχτες (αφού βρέθηκαν θετικοί στον κόβιντ παραμονή του αγώνα 4 αθλητές της ομάδας) δεν υστέρησε κανείς ενώ ευτύχισαν να έχουν σε μεγάλη μέρα τον πολύπειρο Μπόγδανο που πέτυχε 38 πόντους με 3 τρίποντα ενώ τους 30 από αυτούς τους πέτυχε στο 2ο ημίχρονο. 

Τέλος, με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες της Ανόρθωσης, ευχαριστούν θερμά την εκπομπή Δώσε Λύση με τον Σάκη Τζήμα που προσέφερε την ιντερνετική μετάδοση του αγώνα ενώ συγχαίρουν το διαιτητικό δίδυμο (Παζώλης-Μπουγλός) καθώς και τον κομισάριο κ. Βαρνά για την άψογη εφαρμογή όλων των κανόνων και την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων.   


Μύτικας - Ανόρθωση 65-74
Δεκάλεπτα : 19-20, 37-39, 49-52, 65-74.
Διαιτητές : Παζώλης-Μπουγλός Π.
Μύτικας (Ρουκάς-Παπαθανασίου): Σαριμπαλίδης 5(1), Μηλιώνης Ν., Κονδυλόπουλος 4, Μηλιώνης Χ. 10(2), Νάνης, Γούλας 17(2), Ντικούδης 12, Καραδήμος 15(1), Ριζούλης, Κοντογιάννης 2. 
Ανόρθωση (Καπουρνιώτης): Καραγεώργος 8(1), Κοντάκης 2, Γεωργίου 10(1), Μπόγδανος 38(3), Παπαιωάννου, Τσώλης 4, Ζαρογιάννης 12.