Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τις επιχειρήσεις από τον ΑΣΚ.


Ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» απευθύνει ο Α.Σ.Καρδίτσας σε όλες τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα την προηγούμενη χρονιά, σε εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη να γίνει την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 8 μ.μ. στο αναψυκτήριο του «Παυσιλύπου».


Στόχος της διοίκησης, είναι να αναδείξει τη συμβολή των επιχειρήσεων που στηρίζουν τον Α.Σ.Κ. και με τη συνεισφορά τους, στέκονται στο πλευρό της ομάδας. Χωρίς τη στήριξη των φιλάθλων και των επιχειρήσεων, η ομάδα δεν θα είχε φτάσει στο σημείο να είναι σήμερα ο κορυφαίος αθλητικός εκπρόσωπος της Καρδίτσας και για το λόγο αυτό, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους, ανεξάρτητα αν η σεζόν τελείωσε αναγκαστικά, λόγω της διακοπής το Μάρτιο.

Στην εκδήλωση της Πέμπτης, προσκαλούνται όλοι οι φίλαθλοι αλλά και οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, σε μια βραδιά που στόχο της έχει να προβάλλει την κοινή προσπάθεια, τη συνεργασία και την αναγνώριση της προσφοράς προς την κοινωνία μας.

Ξεκίνησε η περίοδος των μεταβατικών προπονήσεων
Ήδη από τη Δευτέρα, ξεκίνησαν το νέο κλειστό γυμναστήριο οι μεταβατικές προπονήσεις της ομάδας, με τη συμμετοχή και αρκετών νέων αθλητών. Το βάρος δίνεται από το τεχνικό τιμ στην ατομική βελτίωση και την ενδυνάμωση, ενώ παράλληλα, στις προπονήσεις μπορούν να μετέχουν και αθλητές άλλων συλλόγων, οι οποίοι επιθυμούν να ακολουθήσουν το προπονητικό πρόγραμμα και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.