Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Γ.Σ.Φαλάνης: Ο Γ. Βαφειάδης πρώτος προπονητής - Τριπλή προσθήκη με Πατούλια , Χατζηνίκο , Γουναρά - Ανανέωσε ο Αντώνης Γκουντελάκης στα τμήματα υποδομής

Ο Γ.Σ.Φαλάνης με ανακοίνωσή του εκανε γνωστη την έναρξη της  συνεργασίας με τον προπονητή Γ. Βαφειάδη και τους αθλητές Πατούλια Γιώργο , Χατζηνίκο Κωνσταντίνο και Γουναρά Κωνσταντίνο, αλλά και την ανανέωση με τον  Γκουντελάκη Αντώνη για τα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαλάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της με τον Γκουντελακη Αντώνη για τα τμήματα υποδομής.

Επίσης στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας προστέθηκαν οι Πατούλιας Γιώργος , Χατζηνίκος Κωνσταντίνος και Γουναράς Κωνσταντίνος οι οποίοι μαζί με τους ”παλιούς” παίχτες της ομάδας όπως του Λυγούρα Θωμά,Παραφέστα Δημήτρη , Μάλαμα Νίκου και Τσιακαλου Χρήστου καθώς και με την βοήθεια παιδιών από τα τμήματα υποδομής θα συνθέσουν ένα σύνολο με υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο τιμόνι της θα βρεθεί φέτος ο έμπειρος τεχνικός Βαφειάδης Γιώργος ο οποίος έχει εργαστεί στις ομάδες του Αετού Λάρισας ,Ηρακλή Χάλκης και Sports Academy .

Στο πλευρό της ανδρικής ομάδας θα βρεθούν οι Δεμίρης Σπύρος , Χρυσαφούδης Χρυσάφης και Γκάρλεμος Γιώργος οι οποίοι προσθέτουν εμπειρία και γνώση σε τεχνικά και διοικητικά θέματα.
Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη της ομάδας και ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά!!»