Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Παρελθόν 4 παίκτες από τον Γ.Σ.Φαρσάλων - Τα "ευχαριστώ" από Γκιουλέκα, Τοπουζίδη.


Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε για τέσσερις μπασκετμπολίστες οι οποίοι αποτελούν παρελθόν ο Γ.Σ. Φαρσάλων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά τους Σωτήρη Γκιουλέκα, Βασίλη Τσιώγκα, Άρη Συνετό και Γιώργο Τοπουζίδη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα του Γυμναστικού την περσινή σεζόν και τους εύχεται καλή συνέχεια τόσο στην καριέρα τους όσο και στην προσωπική τους ζωή με υγεία και επιτυχίες».


Οι Σωτήρης Γκιουλέκας  και Γιώργος Τοπουζίδης με αναρτήσεις στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης είπαν τα δικά τους ευχαριστώ στην ομαδα των Φαρσάλων.

Σωτήρης Γκιουλέκας
«Όταν ένα κεφάλαιο κλείνει αυτό που μένει είναι η εκτίμηση και ο σεβασμός.Με αφορμή την ευχαριστήρια ανακοίνωση του Gsfarsalon Gsfarsalon για την λύση της συνεργασίας μας θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω με λίγα λόγια τους ανθρώπους που ήταν κοντά στην ομάδα σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.Να ξεκινήσω με τον κύριο Κώστα Λιούπη που ήταν δίπλα μου σε όλα και όσα είπαμε τηρήθηκαν στο ακέραιο.Επίσης την Έρη Σιώμου,Τάκη Μόκα,Αλέκο Ζάχαρη,Αποστολή Παπαδόπουλο,Τόλη Τασιόπουλο που ήταν οι εργάτες της ομάδας.Το προπονητικό επιτελείο Χάρη Φόρο,Σωτήρη Ρίζο ,Τσιτρουλη Φανή που συνεργάστηκα άψογα και ήταν εκεί για εμάς ανά πάσα στιγμή.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε να πετύχουμε το στόχο μας και τον υπέροχο κόσμο των Φαρσάλων που μας έδινε την δύναμη να κερδίζουμε τα παιχνίδια!!!Καλή συνέχεια στην ομάδα για την καινούρια χρονιά εύχομαι από καρδιάς!!!»


Γιώργος Τοπουζίδης
«Θα ήθελα κ εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Gsfarsalon Gsfarsalon κ την πόλη ολόκληρη για την συνεργασία μας, που στάθηκε δίπλα μας όλη αυτήν την πολύ δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα εντός κ εκτός παρκέ. Τεράστιες φιλοδοξίες με τεράστιους συμπαίκτες που είχα την τιμή να βρεθώ πλάι... "αλλά η Ρώμη δεν χτίζεται σε μία μέρα"..
Καταφέραμε κ μείναμε ενωμένοι όλοι μαζί μέχρι το τέλος χάρη στον κόουτς Χάρη Φόρο. Και πετύχαμε τα καταφέραμε! (προσωπικά θεωρώ πως πολύ δύσκολα άλλη ομάδα στην θέση την δικιά μας θα τα κατάφερνε...! Επίσης ήταν απ τα δυσκολότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.. όχι τόσο σε ποιότητα αλλά σε... "ποσότητα"...). Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κ. Κώστα Λιούπη για το ήθος του κ την νοοτροπία του ως άνθρωπος και την κ. Έρη Σιώμου που ήταν δίπλα μας σε κάθε πρόβλημα που παρουσιαζόταν..!
Επίσης ένα τεράστιο..ευχαριστούμε Φάνη Τσιτρούλη(ο γυμναστής μας)!!
Ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας...
Εις το επανιδείν κύριοι ! »