Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Συνεχίζει με Κώστα Σερίφη στο τιμόνι ο ΓΑΣ Παλαμά.


Η διοίκηση του ΓΑΣ Παλαμά , μέσω του προέδρου του κ. Δημήτρη Μπιρνάρα , ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Σερίφη για την καινούρια χρονιά,  που βρίσκει την ομάδα για πρώτη φορά στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Αναλυτικά:
«Θα ήθελα να ενημερώσω τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας για τις κινήσεις και τους στόχους του ΓΑΣ ΠΑΛΑΜΑ στο τμήμα μπάσκετ εν όψη της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς 2019-20 στην νέα πλέον απαιτητική κατηγορία της Α2.

Και επειδή μια πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει, συνεχίζουμε με τον πετυχημένο περσινό κορμό υπό τις οδηγίες του προπονητή μας ΣΕΡΙΦΗ ΚΩΣΤΑ με έμπειρους παίκτες, καταξιωμένους αλλά και με νέα ταλέντα,απαρτιζόμενοι από Παλαμιώτες παίκτες ως επί το πλείστον,με όπλο μας το άριστο κλίμα και την αγάπη του κόσμου.

Επίσης προχωράμε με την ενίσχυση νέων μεταγραφών,τις οποίες τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν, έτσι ώστε τέλος χρονιάς,πρώτα υγεία και με τον κόσμο δίπλα μας,να κάνουμε και πάλι τον απολογισμό μας.

Συνεχίζουμε απτόητοι και πιο δυνατοί,παρά τις προβλέψεις, να υπηρετούμε και να είμαστε δίπλα στα παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό,πιστοί στις αρχές και στη φιλοσοφία της ομάδας μας,στη δημιουργία δηλαδή όλων των συνθηκών για την προώθηση ταλέντων για νέες προκλήσεις προς το όφελός τους και μόνο,όπως με την πρόσφατη μετακίνηση αθλητή μας σε μεγαλύτερη ομάδα,και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα...να παίζουμε μπάσκετ.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά»

Ο πρόεδρος του ΓΑΣ ΠΑΛΑΜΑ.
ΜΠΙΡΝΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ