Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση-Απάντηση στους καλαθοσφαιριστές του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 από τη Διοικούσα επιτροπή 2017-18.


Η Διοικούσα επιτροπή 2017-18 του Ολυμπιακού Βόλου απαντά στην προ ημερών ανακοίνωση των  καλαθοσφαιριστών της ομάδας του Βόλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αποσβολωμένοι μείναμε την Μεγάλη Παρασκευή από την ανακοίνωση των καλαθοσφαιριστών?  του Ολυμπιακού Βόλου για τις φετινές οφειλές τους , ποιών καλαθοσφαιριστών  δεν γνωρίζουμε , αφού υπογραφές δεν υπάρχουν , στην οποία μέσα σε όλα εμπλέκει εκτός από τη Διοίκηση του ερασιτέχνη , τη φετινή Διοικούσα Επιτροπή και εμάς , ως προηγούμενη Διοικούσα Επιτροπή .

Φυσικά διατηρούμε επιφυλάξεις και κάθε νόμιμο δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση, στους συντάκτες , ειδάλλως σε όλους τους καλαθοσφαιριστές , περσινούς και φετινούς , αν δεν βγουν στο φως οι υπογράφοντες , διότι  αφήνονται σκιές και προσπαθούν να μηδενίσουν την  προσπάθεια τεσσάρων χρόνων και σε συνάρτηση με όλους αυτούς που οι καλαθοσφαιριστές? αφήνουν στο απυρόβλητο , μας δίνουν κάθε δικαίωμα να θεωρήσουμε ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση και ο χρόνος που αυτή βγήκε , είχε άλλου είδους σκοπιμότητες , αφού ήδη γνωστοί κύκλοι εξεχόντων «φίλων» της ομάδας μας , προσπάθησαν να επωφεληθούν άμεσα της ανακοίνωσης .

Στο δια ταύτα και σε ότι μας αφορά και μόνο:

Σε ποιους καλαθοσφαιριστές  έχουμε εκκρεμότητες  από πέρυσι και πόσες?

Ποιοί καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρυσι  δεν έμειναν και φέτος στην ομάδα γιατί είχαν εκκρεμότητες από πέρυσι?

Ήταν ενήμεροι ο έφορος , ο προπονητής και η τρέχουσα Διοικούσα Επιτροπή για την ανακοίνωση?

Ήταν γνώστες οι καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρυσι και αγωνίζονται σε άλλες ομάδες φέτος για την ανακοίνωση?

Εν κατακλείδι , αν εμείς είχαμε την ίδια αντιμετώπιση από τη Διοίκηση του ερασιτέχνη και τους «φίλους» της ομάδας , όπως έτυχαν  αυτοί από τον ερασιτέχνη και μας τη φετινή χρονιά , σίγουρα δεν θα μέναμε 4 χρόνια αλλά πολύ περισσότερα . Τα στοιχεία είναι στη διάθεση του καθενός αν βγούν στο φώς οι πραγματικοί συντάκτες της ανακοίνωσης.

ΥΓ.1 να θυμίσουμε στους συντάκτες της ανακοίνωσης ότι η άνοδος επήλθε εκτός από την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών  , των προπονητών και της Διοικούσας Επιτροπής και από την αξιοπιστία που επέδειξε ο αδιάφορος ΓΣ Αμπελώνας την τελευταία  αγωνιστική των PLAY OFSS κερδίζοντας στην έδρα του την ομάδα του ΑΟ Καλαμπάκας .»

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΟΠΗ 2017-18

ΜΕΤΑΦΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΓΑΝΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΞΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΚΟΛΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΟΥΣΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ