Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Με επιτυχία η χοροεσπερίδα για τα 40 χρόνια του Γ.Σ. Τιτάνες - Τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ και η σχολική ομάδα του Λυκείου Παλαμά. (Φωτορεπορτάζ)

Με επιτυχία στέφθηκε η  η ετήσια χοροεσπερίδα που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Γ.Σ. Τιτάνες  στο Μέγαρο Παλαμά.
Η εκδήλωση είχε επετειακό χαρακτήρα, μιας και φέτος ο Σύλλογος βαίνει αισίως στην 5η του δεκαετία, αφού φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του Γ.Σ. Τιτάνες, σωματείου που έχει αποτελέσει πρωτοπόρος στο μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής με σπουδαίες επιτυχίες και Πανελλήνιες διακρίσεις σε όλη αυτή τη λαμπρή διαδρομή του.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή το παρών έδωσαν, ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Γεώργιος Κώτσος , ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος,  ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βάιος Μπακαβέλος, μέλη της τωρινής και των παλαιότερων διοικήσεων του Γ.Σ. Τιτάνες, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος ,  η Έφορος Γυναικείου Μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ, κ. Ευγενία Φραγκούλη, ο υπεύθυνος αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ  και μέλος επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ Ζήσης Δότας , τα μέλη της ΕΣΚΑΘ  Κ. Ζέικος και  Χ. Δεληγιάννης , το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και γενικός αρχηγός της Εθνικής Ανδρών κ. Κ. Νικάκης,  και  η Εθνική εφήβων με όλο το προπονητικό τιμ.

Η βραδιά περιλαμβάνε κέφι, χορό αλλά και βραβεύσεις. Συγκεκριμένα οι Τιτάνες Παλαμά τίμησαν την σχολική ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του Λυκείου Παλαμά που κατέλαβε πέρυσι την 3η θέση στην Ελλάδα στο σχολικό πρωτάθλημα .

Επίσης τίμησε τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρη  Ντούγκο για την προσφορά του στο Θεσσαλικό αλλά και στο Ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.