Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Στο camp 3Χ3 κοριτσιών U14 που διοργανώνεται από την ΕΟΚ-FIBA η Μαρία-Άννα Πατσιαλή!!!


Οι Τιτάνες Παλαμά εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση για την προεπιλογή της Μαρία-Άννα Πατσιαλή , στο camp 3Χ3 κοριτσιών U14 που διοργανώνεται από την ΕΟΚ υπό την αιγίδα της FIBA, η οποία αναφέρει:


«Η Μαρία-Άννα Πατσιαλή στην προεπιλογή του κλιμακίου βορρά, της Εθνικής κορασίδων.

Το νέο αστέρι της ομάδας μας, είναι η Μαρία-Άννα Πατσιαλή.

Οι εμφανίσεις της, με την ομάδα των κορασίδων, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους προπονητές της Εθνικής και δίκαια ήρθε η κλήση της. Νιώθουμε υπερήφανοι και χαρούμενοι με την διάκριση αυτή, η οποία είναι συνέχεια της τρομερής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Η νεαρή φόργουορντ, ήταν εκ των βασικών πυλώνων των πρωταθλητριών Θεσσαλίας της περσινής σεζόν, έχοντας θετική παρουσία και στη Β' φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Δεν προκαλεί έκπληξη η κλήση της στην Εθνική, το πηγαίο ταλέντο της σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό της ύψος, για την ηλικία της, δείχνουν ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο του μπάσκετ.

Παίρνει με τη σειρά της την σκυτάλη, αθλητριών που στο παρελθόν διακρίθηκαν με την φανέλα των Τιτάνων Παλαμά, κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα, δικαιώνοντας τον προπονητή τους, τους γονείς τους και μας έκαναν υπερήφανους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει την αθλήτρια Μαρία-Άννα Πατσιαλή για την διάκριση της αυτή, της εύχεται πρωτίστως υγεία και κάθε επιτυχία είτε με την φανέλα των Τιτάνων Παλαμά, είτε πλέον και με αυτή της Εθνικής μας ομάδας.

Συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους»