Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα για τους Τιτάνες Παλαμά


«Με το δεξί» ξεκίνησε η  ανδρική ομάδα των Τιτάνων Παλαμά το φετινό της ταξίδι στη Γ εθνική κατηγορία μπάσκετ.


Κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες και σε συνδυασμό με το άγχος, μπορεί να αποδειχθεί τραγικός συνδιασμός. Οι παίκτες του Παναγιώτη Καραμίντζιου όμως στάθηκαν στο ύψος τους και πήραν, πιο δύσκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ, το ροζ φύλλο αγώνα.

Δυνατό ξεκίνημα από τους παίκτες μας, πήραν μικρό προβάδισμα που διατηρούσαν σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο.

Στο επόμενο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε, το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό. Ολόκληρες επιθέσεις και σκληρές άμυνες ήταν αυτά που κυριαρχούσαν, με αποτέλεσμα το σκορ ημιχρόνου στο 28-25.

Στο ίδιο μοτίβο και η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.
Συνεχίστηκε το σκληρό παιχνίδι, σε κάθε καλάθι της ομάδας μας η Αριδαία είχε απάντηση και το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού.

Ο κόσμος έδινε παλμό, είχε πάθος και εμψύχωνε τους παίκτες.
Στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου η κούραση έκανε την εμφάνιση της, η εμπειρία ήταν αυτή που μέτρησε τελικά, οι προσπάθειες των παικτών μας ανταμείφθηκαν και σε συνδιασμό με τις πολύ καλές άμυνες η διαφορά μέσα σε ένα δεκάλεπτο εκτοξεύθηκε στους 18 πόντους.

Τιτάνες Παλαμά-ΦΟ Αριδαίας 64-46
Δεκάλεπτα: 20-15, 28-25, 39-39, 64-46
Διαιτητές: Μελανίδης Μ. –Χατζηκώστας
Τιτάνες Παλαμά (Καραμιντζιος): Γκογκίδης 14(3), Φαλάγγας, Μπακαβέλος, Τσατάλας 22, Σφακιανός 2, Ξένος, Τσούμας 3, Φαλιάκης 5(1), Μακρής 10(2), Σκουφεζής 8, Αρχοντούλης.
ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Παπαδόπουλος 15(4), Κανονίδης, Πέτκος, Τοπαλίδης, Πάντης, Πονόπουλος 4, Παπαβράαμ, Αβραμίδης 3(1), Γεωργάκης 9, Μακρόπουλος 12(2), Παουλεάνου 3(1), Κληντσάρης.