Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτη συγκέντρωση για τα αγωνιστικά τμήματα του B.C.Volos (φώτο)


Πραγματοποιήθηκε χθές Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος η πρώτη συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας του B.C.Volos με την παρουσία πολλών αθλητών και αθλητριών μας του προπονητικού τιμ και με αρκετούς γονείς στις κερκίδες .
«Ο τεχνικός Δ/ντης κ. Καρακατσούνης Ιωάννης και ο υπεύθυνος υποδομής κ. Καρακατσούνης Κων/νος ανέλυσαν τα προγράμματα των προπονήσεων για κάθε τμήμα τους στόχους της ομάδας μας την λειτουργία της και παρουσίασαν το προπονητικό τιμ τον κ. Ρούση Δημήτρη ο οποίος θα προπονει τα τμήματα μας φέτος και την υπεύθυνη μηχανοφράφησης και οργάνωσης της ομάδας μας την κ.Κύρου Μιχαέλα.

Στην συνέχεια το προπονητικό τιμ απάντησε σε ερωτήσεις των αθλητών - αθλητριών και των γονέων τους . Στο τέλος δόθηκαν τα προπονητικά προγράμματα και από την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου αρχίσαν  οι προπονήσεις για τα τμήματα ... βγήκαν και  οι καθιερωμένες φωτογραφίες ..

Επίσης την ερχόμενη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει στις 18:00-20:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 1 ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων της υποδομής μας γι' αυτό καλούνται όλοι οι μικροί αθλητές μας να δώσουν το παρόν μαζί με τους γονείς τους

Φέτος η ομάδα μας προχωράει σε κάτι ξεχωριστό με την ίδρυση νέων τμημάτων όπως το baby basket ( από 3-5 χρονών ) και το νέο ξεχωριστό τμήμα για κοριτσάκια ( από 10-13 χρονών )...

 ΖΗΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ..

 Έχουμε επίσης την χαρά να ανακοινώσουμε την συμμετοχή της ομάδας μας στην μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει στο Ορφανοτροφείο  την Τετάρτη  18 Σεπτεμβρίου από 14:00-18:00 με την συμμετοχή του προπονητικού τιμ και καποιών παικτών της Ανδρικής - Εφηβικής ομάδας μας καθώς και με την συμμετοχή των παιδιών και εργαζομένων  από το ορφανοτροφείο . Αναφέρει η ανακοίνωση.